Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.06.2010. u 12:00

Ivo Josipović, hrvatski predsjednik, požalio se nakon prvih sto dana na dužnosti da mu je povremeno teško ustati nakon što radi do četiri sata ujutro.

Tajne Pantovčaka
Da imamo predsjednika Supermana, potvrđuje i osoblje Ureda predsjednika koje naglašava da Josipović “malo spava, stalno je u uredu, neprestano radi i ima beskonačan niz sastanaka”. Jedino što osoblje na Pantovčaku zamjera predsjedniku jest što “ne ruča”. Sada se članovi prvog savjetničkog zdruga ne mogu hvaliti kako svakoga dana ručaju s predsjednikom.

Raspjevani Kerum: Čovjek koji je znao kako držati tercu
Željko Kerum nastupit će na 50. Splitskom festivalu s klapom Iskon, koja će mu biti potpora. “Zna držati tercu”, opravdavaju nastup u klapi, a zna dati i milijun gradskih kuna za festival, što nije posve nevažno.

Poslodavci stopama sindikata: Ravnoteža sudskih presuda među socijalnim partnerima
Željko Ivančević, bivši dugogodišnji direktor Hrvatske udruge poslodavaca (HUP), nepravomoćno je osuđen na sedam mjeseci zatvora uvjetno jer je na lažnim putnim nalozima “zaradio” 61 tisuću kuna.

Tako je uspostavljena ravnoteža sa socijalnim partnerima jer je i dugogodišnja predsjednica Saveza samostalnih sindikata (SSSH) Ana Knežević nepravomoćno osuđena na kaznu zatvora od godinu dana uvjetno zbog zloporabe sindikalnih sredstava.

Novi publicistički hit: Damir Polančec piše memoare iz Remetinca
Damir Polančec, bivši potpredsjednik Vlade, koji se već tri mjeseca hladi u Remetincu, napisao je dva pisma Predsjedništvu HDZ-a u kojima se raspituje za svoj status. Iako je predsjednicu stranke toplo naslovio “draga Jadranka”, dobio je samo hladan odgovor glavnog tajnika HDZ-a Branka Bačića da se stranka neće miješati u rad pravosuđa.

Polančeca to neće spriječiti da stranku umiješa u knjigu koju piše u pritvoru, a u kojoj će, kako najavljuje, biti spomenuto sve što je prethodilo njegovu uhićenju, kao i boravak u Remetincu. Nadamo se da knjigu ne piše u Wordu ili PowerPointu kako bi se izbjegle nenamjerne pogreške.

Komentara 12

DR
drot13
14:10 04.06.2010.

Nije li Bandić kao pijanac gazio i koturao se po grobu hrvatskih vojnika? Josipović je ipak odradio državnički posjet bez da nas je osramotio.

NE
neni
16:35 04.06.2010.

Tajne Pantovčaka Da imamo predsjednika Supermana Kaj ima veze tko koliko sati radi nego dal\' je nekaj korisno i dobro napravio. Po meni može raditi samo 4 sata dnevno ako je dobar rezultat. Međutoa/kak\' bi rekao Pervan/ niš\' ja ne ne vidim ...cak ni svjetlo u tunelu. A kaj se tiće pravDE ona je usko povezana sa Rsrpskom ...pa tome nije potreban komentar.

SS
Sam Sin Koče Rin
13:29 04.06.2010.

Sa škoja se vidi magere- Ma odlično si ovo elaborirao..... Taman sam mislio nešto slično napisat pa si me preduhitrio.. Potpisujem svaku riječ.. E dobra ti je ta o onizim iz helikoptera...! Bolje ostat u kući....vrag i izija, neznaš di će te intrat..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?