Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Posebna cijena letova Dubrovnik-London-New York

16.02.2009.
u 20:25

British Airways uvodi posebnu cijenu zrakoplovnih karata između Dubrovnika i New Yorka koja vrijedi do 31. ožujka. Kako doznajemo, cijena zrakoplovne karte u tom razdoblju iznosi 140 eura, pa konačna cijena s uključenim pristojbama zračnih luka iznosi 405 eura, bez naknade za izdavanje karte.

Između Dubrovnika i New Yorka putuje se preko Londona, a na putu prema Sjedinjenim Američkim Državama potrebno je prespavati jednu noć u Londonu. U okviru ove ponude, javljaju iz Maksima komunikacija, British Airways svojim putnicima pokriva troškove noćenja u Londonu i to u hotelu u zračnoj luci Gatwick, dok je povratak prema Dubrovniku moguć unutar jednog dana, bez noćenja u Londonu.

Da bi se ostvarila ova povoljna cijena zrakoplovne karte, naglašavaju iz Maksima komunikacija, potrebno ju je kupiti do 31. ožujka, a vrijedi za sva putovanja koja završavaju najkasnije 3. srpnja ove godine. Putnici karte mogu kupiti u dubrovačkom uredu British Airwaysa, u putničkim agencijama te na službenim stranicama British Airwaysa.

(p.s.)

Želite prijaviti greške?