Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.09.2009. u 17:12

Monsinjor Jezerinac oko sebe okuplja neobične suradnike

Monsinjor Juraj Jezerinac ima rijetku sposobnost da oko sebe okupi neobične suradnike. Nakon što je afirmirao eruptivno glagoljivog don Anđelka Kaćunka, sada mu komunikaciju s medijima vodi pomalo autistični Josip Šantić, generalni vikar Vojnog ordinarijata. Šantić je poručio novinaru business.hr-a da je ‘najlakše postavljati pitanja, a drugi neka si misli za odgovore’. Ošpotavši novinara (‘otkud vam ideja da pišete o nama’) ostavio je njega i nas bez informacija. Tako nismo doznali koliko će država morati platiti formiranje policijskih kapelanija koje je u tijeku, valjda kao odgovor na traženje policajaca da dobiju novu opremu i uniforme.

Frano Matušić uživa u vožnji i putnim troškovima
Saborski zastupnik Frano Matušić (HDZ) postao je medijska zvijezda iako njegov lik ne bi prepoznalo 99 posto stanovništva. I njegovo djelo je slabo poznato za širu publiku, ali su mu zato prihodi tema dana u kafićima. Matušić pokraj velike saborske plaće svaki mjesec u džep stavi na ime putnih troškova jedanaest i pol tisuća kuna, od toga doduše treba oduzeti trošak za gorivo i cestarinu. Iako ima pravo na besplatni let avionom Dubrovnik - Zagreb, Matušić ne žali truda da iz saborske blagajne izvuče svaku lipu, a u tome naporu nije jedini. U stopu, točnije kilometar, slijede ga Matković (HDZ) sa 10,3 milijuna mjesečno, Jurjević (SDP) sa 8,7 milijuna mjesečno i mnogi drugi.

Vojković kupio Plančićevu vinariju na Hvaru
Otkriće da je Podravka kreditirala Mladinićev SMS sa 65 milijuna kuna, potom pod čudnim okolnostima i tvornicu cipela Sloga sa pet milijuna kuna pokazalo je da naša poduzeća razvijaju sve oblike bliskih odnosa. U tom kontekstu novi prilog dalo je i državno Croatia osiguranje koje je uložilo sedam i pol milijuna kuna u vinariju. Predsjednik uprave Hrvoje Vojković pohvalio se jučer činjenicom da je CO suvlasnik poznate Vinarije Plančić, iako je vrlo teško dokučiti kakav interes državni osiguravatelj može imati u podrumima na Hvaru. Osim što se povremeno u hladu vinarije može organizirati dobar team building za Vojkovićeve direktore.

Ključne riječi

Komentara 2

LO
lola
09:36 18.09.2009.

Prepustio je Bog Hrvatsku drugim silama....ovo nije vise normalno sta se sve dogadja u Hrvatskoj, kakvi se sve bogate na racun naroda, a taj isti narod suti i uziva u tom teroru...ziva ludnica...sve mi se vec gadi...

TH
thevoice
19:41 17.09.2009.

FUJJJJJJJJJJ!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?