Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAILHOUSE ROCK

Phil Spector priprema se za sljedećih 19 godina

24.06.2009.
u 12:42

Nakon što je osuđen na devetnaest godina zatvora zbog umorstva bez predumišljaja Lane Clarkson 2003., slavni glazbeni producent Phil Spector premješten je iz zatvora North Kern State Prison u California Substance Abuse Treatment Facility and State Prison u Corcoranu u kojem bi trebao provesti sljedeća dva desetljeća. Kao slavna osoba, Spector je dobio poseban tretman kakav obično dobivaju i drugi osjetljivi zatvorenici – posebnu ćeliju u krilu u koje obično smještaju članove bandi koji su se pokajali i svjedočili protiv bivših suradnika.

Zatvor u kojem kaznu služi oko 6900 robijaša viđao je i druga slavna lica – tu je svoju kaznu zbog zloupotrebe droga odslužio Robert Downey Jr.

Spectorova supruga Rachelle (koja se s njim vjenčala za vrijeme suđenja) navodi da je slavni glazbeni mag zatražio televizor i iPod ili neki drugi mp3 player:
- Želi TV i iPod ili tako nešto za slušanje glazbe. I volio bi moći primati e-mailove.

Međutim, Spector se (zasad) ne planira iza rešetaka baviti svojom profesijom, premda je takva aktivnost dopuštena i ima zatvorenika koji su čak oformili bendove u zatvoru.
- Nije zatražio nijedan instrument i sumnjam da hoće – rekla je Regina Spector.

Želite prijaviti greške?