Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Parkiranje: U jednom danu dva puta 'uhvaćen' bez karte

18.12.2008.
u 16:26

Nedavno smo pisali da je Parckom napisao 15.000 uplatnica za kaznu u Sisku zbog neplaćanja parkiranja. No mnogo vozača koji plate parkiranje nađe uplatnicu za kaznu na automobilu. Još jedan takav slučaj dogodio se jučer u centru grada.

Netko mu dao kartu?
- Parkirao sam automobil i krenuo prema automatu kako bih kupio kartu. Upravo u to vrijeme djelatnici Parkcoma uslikali su moj automobil bez karte. Na listiću se jasno vidi vrijeme u koje je karta kupljena, 11.42, a na listiću koji sam primio za neplaćeno parkiranje piše kako je moj automobil opažen bez karte u isto to vrijeme, u 11.42 sati. Pokazao sam kupljenu kartu djelatniku Parkcoma, no on me optužio da mi je kartu netko dao ili da sam je falsificirao.

Poslije toga dana opet mi se to dogodilo. Kartu sam kupio u 13.57, a djelatnici Parkcoma su opazili moj automobil bez karte u 13.58, kada sam se s kartom vraćao k automobilu - požalio se Bruno Hafer, pitajući se kako je mogao nabaviti kartu od nekoga u isto vrijeme kada ga djelatnici Parkcoma “uhvate” bez karte i to dva puta u jednom danu!

Neka pokaže kartu
U Parkcomu kažu da se to događa i opraštaju kaznu onima koji tako prođu. - Neka pokaže kartu i listić za kaznu, pa ćemo vidjeti. Ljudi svašta rade kako bi se izvukli od plaćanja parkiranja. Mi želimo građane naučiti da ispune svoju obezu - kazao je Miloš Šašek, voditelj Parkcoma za Sisak.

Želite prijaviti greške?