Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDINSTVENA PRILIKA

Zagrebačka banka daruje: Osvojite tromjesečnu pretplatu na Večernji list

Zagrebačka banka
11.04.2020.
u 09:29

Budite među 150 najbržih čitatelja, prijavite se za sudjelovanje u nagradnom natječaju i osvojite tromjesečnu pretplatu na svoje omiljene dnevne novine

Najčešće i najvažnije pitanje koje se postavlja ovih dana jest kako se čuvati i ostati zdrav. Stručnjaci preporučuju da ostanemo u svojim domovima, ne izlazimo ako nije nužno te da ostvarujemo što manje društvenih kontakta. Ono što nam je svima bitno u ovakvim kriznim situacijama jest da pravodobno dobivamo relevantne i točne informacije te mišljenja uvaženih stručnjaka.

Kako bi vas iznenadili dobrim vijestima i potaknuli vas da budete odgovorni i sigurni, Zagrebačka banka i Večernji list pripremili su nagradni natječaj kojim će našim čitateljima omogućiti pristup informacijama iz udobnosti svoga doma.

Sve što trebate napraviti jest niže u članku ispuniti obrazac za prijavu, a Zagrebačka banka će najbržih 150 čitatelja, koji se prijave s točnim podacima, nagraditi pretplatom na Večernji list 7 dana u tjednu, i to tijekom čak tri mjeseca!

Natječaj je otvoren od subote 11. travnja do subote 18. travnja 2020. Dobitnici će biti obaviješteni telefonski, a njihova imena bit će objavljena u roku od tjedan dana od završetka natječaja na www.vecernji.hr.

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati samo osobe koje još nisu pretplatnici Večernjeg lista te oni čija je adresa u zoni dostave.

Sudjelujte u nagradnom natječaju te u udobnosti vlastitog doma uživajte u kvalitetnim informacijama i stručnim analizama koje vam donosi Večernji list.

Zagrebačka banka i Večernji list brinu se o vama, budite odgovorni, zdravi i sigurni.

#ostajemdoma i čitam Večernji list.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije