Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REVIZIJA

Potres mjesec dana kasnije: Kako se Zagreb bori s posljedicama

Radovi na zgradama stradalima u potresu i raščišćavanje ulica još traje.Radnici Zagrebačkih cesta uklanjaju šutu i građevinski otpad
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/5
27.04.2020.
u 19:14

Danas u 19:05 sati na Al Jazeera Balkans i na rplus.video pogledajte novu ''Reviziju'', a u 20:30 slijedi live stream razgovor koji će voditi Robert Tomić Zuber

Mjesec dana nakon potresa Zagreb se teško vraća u normalno stanje. Posljedice potresa čine se mnogo veće nego li se to činilo nekoliko dana nakon njega, a uz to službe Grada Zagreba, zbog nedostatka pravovremene reakcije, nikako da vrate povjerenje građana. 

Na Al Jazeera Balkans i na rplus.video pogledajte novu ''Reviziju'' koja prikazuje reakcije građana i priče iz grada koji se, osim s posljedicama potresa, bori i s koronavirusom. 

U 20:30 slijedi live stream razgovor koji će voditi Robert Tomić Zuber na temu REVIZIJA: Zagrebački potres – mjesec dana kasnije. 

Gosti su R+ LIVE razgovora Gordana Orsag Pasanec (Udruga građana Siget), Tomislav Vukoja (Udruga građana Siget i Inicijativa Zagreb Te Zove), Bernard Ivčić (Zelena akcija / FoE Croatia), Suzana Dobrić (Inicijativa Vratite magnoliju) i Iva Marčetić (Pravo na grad).

U ''Reviziji'' govore Zrinka Paladino, Sanja Bachrach Krištofić, Viktor Vitja Sarić, Robert Prugovečki, Gordana Orsag Pasanec, Maja Furlan Zimmermann i drugi. U emisiji sudjeluju i ministar graditeljstva Predrag Štromar i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar MargaretIA97
MargaretIA97
22:50 24.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅m

DU
Dubica22
19:30 22.05.2020.

Jedino Grad sanira sve posljedice.

Avatar SarahER98
SarahER98
03:07 22.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije