Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekrasno

Supruzi otvorio restoran kod kuće: 'Kad je ne mogu odvesti van, napravit ću svoj'

Twitter
25.03.2020.
u 15:30

Ovaj suprug zna kako pravilno iznenaditi svoju ženu.

Parovi pronalaze razne načine da uživaju u ljubavnom životu tijekom izolacije kada je sve zatvoreno i da provedu što kvalitetnije vrijeme zajedno. 

Jeffery 'Butta' Johnson odlučio je, ako već ne može sa ženom u restoran, on će doći k njima, prenosi Metro.co.uk. 'Otvorio' je restoran naziva Quarantine Grill kod kuće, napravio jelovnik i slijed jela. Jeffery iz Mineesote potpuno je sam naučio kuhati.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Kako pravilno oprati ruke?

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Za predjelo je napravio polpete od račića s tartar umakom, za glavno jelo lososa na kajunski koji je bio punjen grilanim škampima, šparogama i parmezan sirom. Sve je poslužio uz pire krumpir s češnjakom, raštiku i kobasice. Za desert se posebno potrudio - torta od sira s jagodama.

Na jelovniku se još nalazila i poruka da je sva jela pripremio njezin suprug. Jeffery je fotografije svega objavio na Twitteru i ako je suditi po lajkovima, ljudima se svidjelo. Skupio ih je 286 000 i 40 000 dijeljenja. Neki su čak mislili na prvu da ju je odveo u pravi restoran.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije