Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#OstajemDoma

Pogledajte odlični koncert grupe Mayales!

Foto: Promo
1/4
25.03.2020.
u 20:00

- Katran session je svima nama jedan od najljepših uspomena odnosno jedan od najuspjelijih Mayalesovih projekata osim samih albuma - kazao je pjevač Mayalesa Petar Beluhan.

Nakon jučerašnjeg koncerta Nine Badrić u sklopu društveno odgovornog i edukativnog specijala Mijenjamo navike #OstajemDoma na portalu Vecernji.hr, večeras u suradnji s Aquarius Recordsom donosimo odlični koncert grupe Mayales. 

Riječ je o pjesmama nastalim tijekom live sessiona u zagrebačkom Katranu.

Vodećem, autorskom trojcu Petru Beluhanu, Vladimiru Mirčeti i Luki Gečeku prije dvije godine pridružili su se producenti njihova posljednjeg albuma “Simbol za sunce” Jura Ferina (klavijature) i Pavle Miholjević (gitara) te Roni Nikolić na basu i Edi Grubišić Cipal na klavijaturama i izveli su pjesme „Most”, „Simbol za sunce”, „Dođi tu” i „Među tajnim tajnama”.

- Katran session je svima nama jedan od najljepših uspomena odnosno jedan od najuspjelijih Mayalesovih projekata osim samih albuma - kazao je pjevač Mayalesa Petar Beluhan. 

Ključne riječi

Komentara 1

MT
mtintilinic
21:02 25.03.2020.

Džaba vam sve to kad nema Valerije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije