Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#OSTAJEMDOMA

Plaćaj račune i upravljaj svojim financijama online: savjeti za organizaciju bez odlazaka u poslovnicu banke

PBZ
Foto: Shutterstock
1/3
01.04.2020.
u 11:41

U potpunosti svjesne svoje važne uloge u društvu, banke kontinuirano rade na mjerama pomoći i olakšanja poslovanja u ovim izvanrednim uvjetima. Kako bi olakšali dostupnost gotovine uz što manju potrebu za kretanjem, PBZ je svojim korisnicima debitnih kartica omogućio podizanje novca bez naknade na bankomatima drugih banaka u cijeloj zemlji

U ovakvim nepredvidivim okolnostima u kojima se do sada nitko od nas nije imao prilike naći svi mijenjamo svoje navike, ostajemo kod kuće, ako nam to posao dopušta, a osim kruga najbliže obitelji, sav naš život seli se u digitalne sfere. Pokušavamo u ovoj izvanrednoj situaciji sve svoje aktivnosti i organizaciju posla i privatnog života preseliti online kako bi što manje izlazili iz kuće. Plaćanje režija, kontrola troškova, pregled stanja na našim računima, srećom, vrlo jednostavno i lako može se obaviti na digitalnim platformama. Većina banaka u kratkom je roku uspješno prilagodila svoje poslovanje novonastalim izvanrednim okolnostima, pa većinu bankarskih usluga možete obaviti online.

Tako korištenjem  mobilne i internetske aplikacije PBZ digitalnog  bankarstva iz svojeg doma svakodnevno upravljajte svojim osobnim financijama. Provjerite stanje računa i kreditne kartice, obavite sva svoja potrebna plaćanja, pošaljite novac u trenu, uz digitalni potpis ugovorite proizvode i usluge banke online i još mnogo toga. Ako imate nekoga tko nije u mogućnosti podići novac sa svojeg računa, možete mu poslati novac koji će podići na bankomatu bez kartice. Jednostavno uz #withCASH opciju mobilne aplikacije PBZ digitalnog bankarstva izradite jednokratni kod koji potom možete poslati putem poruke, e-maila ili WhatsAppa primatelju koji unosom koda na bilo kojem PBZ bankomatu može podići novac.

Digitalne usluge PBZ Carda pojednostavljuju svakodnevicu i čine je sigurnijom

Svim korisnicima Premium Visa kartica PBZ Card pruža mogućnost korištenja digitalnih usluga koje olakšavaju svakodnevicu te pridonose sigurnosti korisnika. Primjerice, bez potrebe da napustite sigurnost vlastitog doma pregled troškova na karticama uvijek će vam biti dostupan, a kupovinu možete obaviti online brzo i jednostavno.

Foto: Shutterstock

My Way je besplatna online usluga, odnosno aplikacija koja korisnicima omogućava jednostavan pregled i ispis računa te nefakturiranih troškova iz prethodnih razdoblja, kao i brojne druge mogućnosti. Mobilnu aplikaciju moguće je preuzeti za iOS i Android operativne sustave, a usluga je također dostupna i na internetskoj stranici www.pbzcard-premium.hr.

U ovim vremenima, kada je poželjno izbjegavati svako napuštanje vlastitog doma ukoliko ono nije nužno, još više cijenimo kvalitetne i pouzdane usluge koje nam omogućavaju funkcioniranje u online svijetu. To se odnosi i na online kupovinu. Zahvaljujući aplikaciji MyWay korisnici Premium Visa kartica mogu kupovati online jednostavno, brzo i sigurno. Sve što trebate učiniti je aktivirati mToken koji se nalazi u aplikaciji, nakon čega možete započeti sa svojom kupovinom.

Ako ste korisnik Premium Visa kartice PBZ Carda i račune ne možete preuzeti na adresi na koju vam inače pristižu ili jednostavno ne želite primati papirnate račune, samo aktivirajte uslugu E-račun i vaši će vam računi dolaziti na e-mail adresu.

Ukoliko ipak morate izaći iz svog doma te posjetiti prodajno mjesto svakako koristite mogućnost beskontaktnog plaćanja, koju imaju sve Premium Visa kartice. Kako bi pridonio sigurnosti svojih korisnika te prilagodio poslovanje izvanrednim okolnostima, PBZ Card je povećao limit beskontaktnog plaćanja Premium Visa karticama bez autorizacije PIN-om s dosadašnjih 100 na 250 kuna. U tijeku je prilagodba svih POS terminala na novi limit.

Foto: Shutterstock

Dodatna pogodnost korištenja Premium Visa kartica je i mogućnost plaćanja u ratama, i to do dvadeset i četiri mjesečne rate bez kamata i naknada. Kupnja na rate može se realizirati na brojnim online prodajnim mjestima u Hrvatskoj, a ponuda obuhvaća širok spektar proizvoda koje možete naručiti iz sigurnosti vlastitog doma. PBZ Card je u suradnji s brojnim partnerima za vas osigurao i posebne pogodnosti za plaćanje Premium Visa karticama za online kupnju širokog asortimana kućanskih potrepština.

Pratite  #ostanidoma akcije na Facebook stranicama PBZ Card Premium i vodite brigu o svima onima kojima je vaša pomoć potrebna!

Sadržaj omogućio PBZ

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije