Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ostanimo odgovorni uz virtualni shopping u dm-u

Ostanimo odgovorni uz virtualni shopping u dm-u
Foto: Promo
13.05.2020.
u 15:22

Proizvode iz dm-a Glovo dostavlja na području sedam gradova

Ovih dana brojne su nam se navike promijenile, a jedna od najvećih promjena sigurno su navike kupnje. Iako je ponekad baš užitak prošetati do omiljenog dm-a i pronaći skrivene dragulje u ponudi, trenutno nam odgovornost prema sebi i drugima nalaže da posjete trgovinama prorijedimo kada god je to moguće i kupnju obavimo iz udobnosti vlastitog doma.  Zato je tu praktično rješenje za sve one kojima je dm nezaobilazna postaja prilikom shoppinga. Naime, dm  je ostvario suradnju s platformom za brzu dostavu Glovo kako bi vam omogućio da proizvode iz dm-a naručite putem mobilne aplikacije. Složit ćete se, dobra opcija za održavanje socijalne distance, a i elegantno rješenje za  one koji brinu o starijim ili nemoćnim osobama – narudžbu iz dm-a možete usmjeriti izravno na željenu adresu.

Uz dostavu  na području Zagreba, Rijeke, Splita, Zadra, Osijeka i Slavonskog Broda, od 13.5. Glovo dostavlja proizvode iz dm-a i u Sisku. Kako biste iskoristili ovu pogodnost, potrebno je instalirati aplikaciju Glovo i kreirati profil, a potom u aplikaciji odabrati dm. Nakon toga, jednostavno možete pretražiti i odabrati proizvode prema kategorijama. Putem aplikacije Glovo iz dm-a možete naručiti više od 1.200 proizvoda za bebe, osobnu higijenu, kućne ljubimce i domaćinstvo kao i dekorativnu kozmetiku, mirise te hranu i dodatke prehrani. dm kontinuirano prilagođava ponudu proizvoda, pa tako putem aplikacije Glovo možete saznati koji su novi proizvodi dostupni za narudžbu.

Važno je istaknuti kako su cijene navedene u aplikaciji Glovo istovjetne cijeni proizvoda u prodavaonicama dm-a, a dodatni troškovi usluge dostave prikazat će vam se u aplikaciji prije potvrde narudžbe, kao i procijenjeno vrijeme dostave. Osim toga Glovo omogućuje plaćanje karticom i gotovinom, ovisno o vašim preferencijama.

Ako već niste, svakako se odvažite na virtualnu kupnju u dm-u, a više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj stranici.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije