Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Budimo odgovorni – igrajmo od kuće

HL
Foto: HL
1/2
03.04.2020.
u 14:46

Isplata dobitaka osvojenih igranjem na internetu obavlja se u uobičajenim rokovima za isplatu dobitaka i nema ograničenja visine iznosa. S HL računa sve dobitke u svakom trenutku možete prebaciti na svoj tekući račun.

Ovih dana zajedništvo je još jače, a u okolnostima koje proživljava gotovo cijeli svijet, sada je prilika da pokažemo svoju odgovornost, iskažemo se u solidarnosti i širimo pozitivne vibracije i emocije.  

Vodeći računa o činjenici da je zdravlje ispred svega i da se svakim, ne prijeko potrebnim kretanjem i zadržavanjem na javnim prostorima, nepotrebno izlažemo riziku ugroze zdravlja, napominjemo kako su sve naše igre dostupne za odigravanje iz sigurnosti vlastitog doma - na lutrija.hr. Zabavite se, zaigrajte iz naslonjača naše najpopularnije igre, od klađenja na loto brojeve, preko icasina koji nudi široku lepezu igara, do naših najpoznatijih igara – Eurojackpota i Lota 6 i 7.

Koristimo se novim tehnologijama, mijenjajmo navike, posjetite nas na www.lutrija.hr, registrirajte se u nekoliko klikova i zaigrajte igre Hrvatske Lutrije. Doista je jednostavno, za početak unosite svoje osobne podatke i OIB kako bismo bili sigurni da ste punoljetni. Slijedi drugi korak, u kojem ćete odabrati korisničko ime, lozinku i obvezno upisati e-mail adresu.

Po uspješno završenom postupku registracije, uplatu na račun možete izvršiti putem  HL bona, kartičnom uplatom, bankovnom uplatom ili možete napraviti trenutačnu uplatu kroz aircash mobilnu aplikaciju.

Isplata dobitaka osvojenih igranjem na internetu obavlja se u uobičajenim rokovima za isplatu dobitaka i nema ograničenja visine iznosa. S HL računa sve dobitke u svakom trenutku možete prebaciti na svoj tekući račun.

Odgovornost je potrebna u svemu što radimo pa tako i u igranju. Upravo zato omogućili smo igračima na internetu, prilikom registracije ili da naknadno u postavkama svog korisničkog profila – „Moja ograničenja“, mogu odrediti vremensko razdoblje (24 sata, 7 dana ili 30 dana) u kojem će se primjenjivati ograničenje maksimalnog iznosa raspoloživog za igru, odnosno dozvoljenog gubitka.  Postavke svojih ograničenja igrači mogu promijeniti: ukoliko smanjuju razdoblje ograničenja ili odabrane iznose, promjene će nastupiti na snagu odmah, a ukoliko ih povećavaju, promjene stupaju na snagu nakon 72 sata. No, za sve informacije, o prijavi i mogućnostima igranja naših igara posjetite web stranicu Hrvatske Lutrije www.lutrija.hr.

Sve naše igrače, dobitnike ljubazno molimo za strpljenje i razumijevanje uz Informaciju o isplati dobitaka i kupnji HL bona: Na prodajnim mjestima ovlaštenih partnera koji trenutačno zaprimaju uplate za naše igre i isplaćuju dobitke do iznosa od 750,00 kuna, mogu se kupiti i HL bonovi za igru na internetu: Tisak, iNovine, Petrol, Crodux derivati dva, INA, Spar Hrvatska, Boso, Tifon, NLK (Daily Press), Hrvatska pošta, Exclusive change, Contra M i Sloga - Podravska trgovina te ostale poslovne suradnje.
 

Pokažimo odgovornost – kako u ponašanju, pridržavanjem propisanih mjera zaštite, tako i u igranju igara na sreću.

Pozivamo vas da ostanete kod kuće.

#budimoodgovorni #ostanitekodkuce #očuvajmozdravlje

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije