Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#OSTAJEMDOMA

Franka Batelić nam pjeva iz svoje sobe!

Franka Batelić
Foto: Instagram
17.04.2020.
u 18:00

Franka Batelić iz sobe pjeva tri hita: "Sve dok sanjaš", "Ljubav, ništa više" i "Nedodirljivi".

Projekt #OdSobeDoSobe nastavlja sa svojim glavnim zadatkom – okupljanjem hrvatskih glazbenika koji svojim izvedbama šire dobro raspoloženje u ove karantenske dane! Ovaj petak za to je zadužena Franka Batelić koja nam pjeva hitove: "Sve dok sanjaš", "Ljubav, ništa više" i "Nedodirljivi", što možete pratiti na YouTube kanalu Unisona i na webu Večernjeg lista.

Iz udobnosti svoje sobe u rodnom Rapcu, zajedno sa svojim bratom Nikolom, uljepšat će petak svima koji su doma.

Pjesmu Nedodirljivi (#ostanidoma acoustic), Franka je prije koji dan predstavila kao svoj novi singl.

Uz Franku su do sada u projektu #OdSobeDoSobe sudjelovali brojni hrvatski glazbenici poput Mie Dimšić, Luke Nižetića, Pravila Igre, Tončija Huljića i mnogih drugih. Njihove izvedbe možete pogledati također na YouTube kanalu Unisona. A upravo je Unison – hrvatski glazbeni savez zajedno s Večernjim Listom započeo cijeli ovaj projekt kako bi nam svima olakšali vremena u kojima smo se našli. Odgovorno ponašanje je na prvom mjestu i poruka #OstaniDoma ključna je poruka ovih dana. Kako bi uspjeli u tom zadatku, hrvatski glazbenici trude se svojim pjevanjem i sviranjem unijeti pozitivu u naše živote.

Ovim putem pozivamo još jednom sve glazbenike, autore, izvođače i producente da se uključe i pošalju svoje snimke, a upute kako snimiti videa za ovaj projekt pogledajte OVDJE. Projekt #OdSobeDoSobe podržavaju i drugi medijski partneri tako da Franku i ostale glazbenike koji su se pridružili projektu, možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave.

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, glazbom širi pozitivu i šalje jasnu poruku – stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma.

Komentara 2

SA
sargu123
20:12 17.04.2020.

Joj, daj nemoj još i ti gnjavit. Kao da nam nije dosta korone i potresa!

VB
vbk
18:46 17.04.2020.

Franka glabaj kitu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije