Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#OSTAJEMDOMA

Begini #odSobedoSobe iz čak 4 grada!

begini
Foto: PR FOTO
1/3
22.04.2020.
u 18:00

Od 18 sati za vas iz svoje sobe svira Begini!

Večeras iz čak 4 sobe u 4 različita grada stižu nam Begini! I oni su vrlo rado podržali projekt #OdSobeDoSobe kao nastavak inicijative #OstaniDoma.Od 18h budite na YouTube kanalu Unisona ili na webu Večernjeg lista i pogledajte i poslušajte 3 pjesme koje su nam pripremili – Dolazi trideseta, Za sve moje bivše i Bolje biti pijan nego star.

Begini su na pozornici već 18 godina, a njihov zadnji album – „Za sve moje bivše“, bio je najprodavaniji album godine. Iako kao i svi hrvatski glazbenici čekaju dan kada će opet zasvirati na pozornici pred svojim fanovima, prilagodili su se vremenima i iz svojih domova i soba snimili mini koncert kako bi poslali poruku svima o važnosti ostajanja u našim domovima.

Uz Begine, do sada smo imali priliku vidjeti i čuti brojne hrvatske glazbenike koji su se odazvali pozivu na sudjelovanje u projektu #OdSobeDoSobe poput Tončija Huljića, Vatre, Franke, Šime Jovanovca, Tomislava Golubana & Ivice Kostelića, Gorana Karana, Luke Nižetića i drugih. Cijeli projekt započeli su Unison – hrvatski glazbeni savez i Večernji List kako bi nam svima uljepšali vremena u kojima smo se našli.

Ovim putem pozivamo još jednom sve glazbenike, autore, izvođače i producente da se uključe i pošalju svoje snimke, a upute kako snimiti videa za ovaj projekt pogledajte OVDJE. Projekt #OdSobeDoSobe podržavaju i drugi medijski partneri tako da Begine i ostale glazbenike koji su se pridružili projektu, možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija. Pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave.

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, glazbom širi pozitivu i šalje jasnu poruku – stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije