Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.04.2011. u 12:00

Mitrović je na suđenju priznao da je platio operaciju, ali se pravdao da je zbog omamljenosti od anestezije pogreškom račun platio karticom Jadroplova, a ne svojom.

Frane Mitrović, bivši član Nadzornog odbora Jadroplova, iznio je svoju obranu na optužbe za neovlašteno peglanje poslovne kartice tvrtke. Mitrović je napravio pola milijuna kuna troška za kupnju svega i svačega, uključujući posjet Disney Worldu u SAD-u i plaćanje operativnog zahvata. Mitrović je na suđenju priznao da je platio operaciju, ali se pravdao da je zbog omamljenosti od anestezije pogreškom račun platio karticom Jadroplova, a ne svojom. A u Disney Worldu su ga valjda zbunili Šiljo i Mickey Mouse.

Kazalište Remetinec

Predstava „Državni lopov“ igrat će pred probranom publikom

Fadil Hadžić, autor „Državnog lopova“, nije mogao ni zamisliti bolju publiku od one u Remetincu. Izvedbu će doista gledati probrana publika. Ona koja gleda – s razumijevanjem.

Sezona besmislenih zabrana

Stop prodaji divljih šparoga uz magistralu

Šemsu i Ferida Murtića, berače šparoga iz Mošćeničke Drage, sustigla je duga ruka pravne države jer su, kao i prošlih dvadeset i osam godina, brali divlje šparoge po obroncima Učke i prodavali ih uz Jadransku magistralu. Obitelj Murtić ima pet članova i živi od 990 kuna penzije, piše Novi list, ali nije tražila socijalnu pomoć već se sama snalazila (i) branjem šparoga. Kada će u Hrvatskoj prestati sezona besmislenih zabrana?

Ministar glupih poslova


Hoće li se Škegro okrenuti prodaji kruha i kiflica

Borislav Škegro, bivši ministar financija i aktualni savjetnik premijerke Jadranke Kosor, nema baš previše uspjeha na tržištu sa svojim Quaestus fondom, otkriva business.hr. Škegrin fond stajao je iza lanca brze prehrane Daily Fresh koji uskoro zatvara vrata, baš kao što je još prije Quaestus zatvorio i lanac sendvičarnica Subway. Business.hr, štoviše, otkriva da je Quaestus od sedam poslovnih projekata uspio samo u jednom i podsjeća na Škegrinu nedavnu izjavu da se „novac može zaraditi i na raznim glupim poslovima kao što su pekarstvo i slastičarstvo“. Trebamo li očekivati da Škegro pokrene lanac glupih kiflica?

Komentara 11

Avatar seneka
seneka
13:24 13.04.2011.

Pa da me onda ganja Škergina bratija s Prokletija ili odakle su se spustili....

VI
vidimškoj
13:27 13.04.2011.

e,koliko je takvih kartica opeglano i ispeglano u ovih 20 godina blagostanja za tu i takvu bagru koja je bila na rukovodećim mistima a de ne spominjem vladajućim. Ovaj je donekle bija skroman pa je trošija na svoje zdravlje a kako je i star bija vratija se srićom u ditinstvo pa je trošija na crtane,sladolede,lizalice i pihdarije umisto da je trošija ka ovi pravi kalibri na stanove,vile,kuće,razne nekretnine i proslave rođendana po metropolama. Sada će oni iz Remija pomoću ove predstave vidit di su falili i kako su i zašto pravili greške u koracima. Vjerujem da će pljesak bit kratak poslin predstave. Naša vlada trenira glupost i besmislicu i odnosi se kao mačeha prema onome ko jedva preživljava sa nekoliko stotina kuna dok sa drugu stranu onim zločincima iz svojih redova koji su nas upravo i doveli do toga da beremo šparoge,skupljamo plastiku,željezo,bakar i ostale plemenite metale štiti leđa i drži ih čvrsto u zaštiti svojoj. Škegro,Šuker i ostala plejada hrenovki upakiranih u hot-dog da je išta vridila onda vridila bi i danas. Oču reći, da je vridija bija bi i danas ministar financija pa ostalo zaključite sami nemoran ja sve napisat.

OB
-obrisani-
21:36 13.04.2011.

peticija Prikupljamo novac da Lignja promijeni spol. U Lignjinom braku ,Lignja je zensko a lignjunica prepuna muskih hormona! Tko tu koga !!!????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?