Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olimpijske igre

Senzacija! Del Potro u 1. kolu izbacio Đokovića, Novak otišao u suzama!

Novak Đoković
Foto: Reuters7PIXSELL
1/5
08.08.2016.
u 08:16

Bio je ovo 15. međusobni ogled Del Potra i Đokovića i četvrta pobjeda Argentinca

Prvi tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković, svoj nastup u pojedinačnoj konkurenciji na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru okončao je već u 1. kolu, njega je nakon gotovo dva i pol sata igre svladao Argentinac Juan Martin Del Potro sa 7-6 (4), 7-6 (2).

Del Potro je trenutačno 141. tenisač svijeta, ali je 2009. osvojio US Open, te početkom 2010. bio četvrti na ATP ljestvici. No, posljednjih je godina zbog stalnih problema s ozljedama zapešća izgubio ranking, ali je u Riju ostvario veliku pobjedu.

Bio je ovo 15. međusobni ogled Del Potra i Đokovića i četvrta pobjeda Argentinca. Na Igrama su se susreli drugi put, prije četiri godine u Londonu igrali su susret za brončanu medalju, a bolji je isto bio Del Potro.

Đoković, koji posljednjih godina dominira svjetskim tenisom, tako će i nakon Rija ostati na samo jednoj brončanoj olimpijskoj medalji osvojenoj u Pekingu 2008. 

Komentara 84

Avatar shime.zg
shime.zg
08:45 08.08.2016.

!Gracias Juan Martín! Nije samo Srbija u šoku. U šoku su i HR antifašisti i svi koji vole region. Dakle, na antifašističkim HR portalima neko vrijeme neće biti tema poput. "Urnebesno - Kako je Džoković odgovorio sucu", "Genijalno - Nole se našalio s linijskom sudkinjom", "Nole se igrao s ptičicom na terenu" itd.

MA
manuutd
08:37 08.08.2016.

Za doma , spreman!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
08:34 08.08.2016.

Ma dobro veće znaćenje ima zlato Keljmendi jer je prva povijesna medalja za Kosovo a njemu bi bio jedan od uspjeha u nizu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije