Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.11.2013. u 12:00

Smjena Komori nije ni u peti, a odavno je trebalo izbjeći poniženje

Priopćenje koje je jučer došlo u redakcije iz HGK dokaz je da neke ne možete povezati s pojmovima kao što su “osjećaj odgovornosti” ili “realnost” čak ni da ih u smjeru zdrave pameti vučete čeličnim lancima debljine barem deset centimetara.

Naime, neka nepoznata osoba koja se potpisala kao Služba za odnose s javnošću velikim i masnim slovima istaknula je u priopćenju Komore kako NIJE ISTINA da je sazvan bilo kakav sastanak predsjednika županijskih komora. Bilo je više nego očigledno da se netko jako iživcirao jer je morao potvrditi da se vodi istražni postupak protiv njihova vječnog predsjednika s tri mandata Nadana Vidoševića. Taj netko, zvan Služba, izgleda da nije ni pomislio kako je zapravo nužno sazvati hitan sastanak predsjednika županijskih komora te inicirati postupak Vidoševićeve smjene. Veliki predsjednik trebao je zapravo otići puno prije nego što je Komora, kao zaista važna institucija, doživjela novo veliko poniženje njegovim uhićenjem. To što svjedočimo sjevernokorejskom mentalitetu štovanja velikog vođe možda je veći problem od uhićenja Nadana Vidoševića. On je tek biološka činjenica, a njegovo uhićenje samo je još jedan od događaja koji će povećati ionako strašno nepovjerenje prema svim hrvatskim institucijama. Nadan Vidošević, naravno, kao i bilo koji drugi građanin ove zemlje, nije kriv sve dok mu se to ne dokaže krivnja.

Međutim, s obzirom na sve što se događa oko Komore, on već dugo nije kvalificiran da bude predsjednik Komore. Hoćemo li gledati povorku podrške velikom vođi Komore u kojoj će se s bijelim transparentima i zastavama hodati gradom i izvikivati: NIJE ISTINA! Da barem nije.     

Komentara 6

EK
ecaf.koob.1420
15:13 13.11.2013.

Kim Il Vid-Osevic. Biče bacanja lavovima kad se vrati u kamoru. Istina da kroz 100 godina. Ali oprez je oprez.

BI
bijeliptic
15:38 13.11.2013.

ako je ovo početak istrage i u komunističkim krađama onda podržavao ovo ali usporediti hdz-ovca na papiru ustvari još jednog sina titini partizana sa sjevernom korejom a ne i zaštititnike udbaša -je bacanje prašine u oči pučanstvu i konačno počmitemite istraživati komununističke i zločine i krađe --ok--

SA
sator
22:08 13.11.2013.

Odličan članak. Ali, zamislite, oni imaju i sud časti!!!!! Sud časti HGK promiče i jača savjesnosti i poštenja te pravila morala, ukazuje na ponašanja koja su protivna dobrim poslovnim običajima i temeljnim načelima obveznog prava te pravilima koja vrijede ujede u njihovu poslovanju. Stalno izabrano sudište pri HGK pruža domaćim i stranim poduzetnicima usluge organizacije arbitražnog rješavanja sporova. Centar za mirenje je institucija pri Hrvatskoj gospodarskoj komori koja pruža usluge organizacije mirnog rješavanja trgovačkih sporova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije