Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
05.11.2011. u 12:00

Uzrujani slušatelji teško su se mirili s Uzelčevim uštedama tim više što su u uređenje suda u Otočcu uložena znatna sredstva prije nego je ukinut

Slobodan Uzelac, potpredsjednik Vlade, krenuo se na Radio Otočcu hvaliti značajnim uštedama koje su ostvarene zahvaljujući reformi pravosuđa u kojoj je ukinut i sud u istom tom Otočcu. Jasno, odmah su mu slušatelji nabili na nos troškove koje sada svi imaju jer i djelatnici suda i stranke moraju putovati u Gospić. Uzrujani slušatelji teško su se mirili s Uzelčevim uštedama tim više što su u uređenje suda u Otočcu uložena znatna sredstva prije nego je ukinut. Da zgrada može dostojanstveno propasti.

Osjetljive uši

Turudiću zasmetalo kako tužiteljica govori u sudnici

Ivan Turudić, sudac u procesu bivšem premijeru Sanaderu, spočitao je tužiteljici da “čita dokumentaciju kao reklamu za lijekove”. Kao da pred sobom ima najvažnijeg hrvatskog pacijenta.

Kakvi rođaci

Nadan odbio pomoći šogoru u gradnji elitnog naselja

Ante Baučić, vitalni umirovljenik, realizirao je impresivan pohvat piše Slobodna Dalmacija. Iznad Omiša dovršio je na fundamentima rimskog naselja starog 2000 godina kompleks Nidus Onei (Visoko gnijezdo), ekskluzivno naselje kuća od kamena s pripadajućim bazenom koje treba privući zahtjevnije goste koje će od neželjenih pogleda čuvati i nadzorne kamere. Baučić je javnosti poznat kao tajnik ministra gospodarstva u mandatu Nadana Vidoševića s kojim je i u rodbinskim vezama jer su – šogori, a kasnije je napredovao u karijeri do direktora vladine tvrtke Hrvatska brodogradnja. “Nadan Vidošević s ovim objektom nema apsulutno ništa” – spremno odgovara Baučić što je žalosno jer je Nadan šogoru mogao bar malo pomoći oko gradnje.

Komentara 2

Avatar seneka
seneka
18:14 05.11.2011.

A sad ako nam je žao što je uređen,treba ga derutirat i po-urinirat. U tome smo makar vješti.

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
03:23 06.11.2011.

Ako išta mrzim to je bahatost i bezobraznost ovih naših satrapa od sudaca, misle da su bogom dani i da ih se treba tretirati kao neka polubožanstva, a u stvari to je obična klika drumskih razbojnika koji su privatizirali sebi pravo da odlučuju o tuđim životima bez imalo suosjećanja i ljudskosti. Ali upamtite vi sudački banditi da će i vama netko suditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?