Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.07.2010. u 12:00

Da ne bude zabune, pod naslovom “Pravo na intimu” objavili su golemu fotografiju Polančecova čučavca. Za čučnut.

Damir Polančec u privatnosti ćelije u Remetincu marljivo priprema obranu od teških optužbi kojima ga tereti USKOK. Premda je svima osim odvjetniku i supruzi zabranio posjete, nije se uspio obraniti od novinara Globusa koji su se probili u zatvor i javnost izvijestili da bivši potpredsjednik Vlade radi dnevno tri serije po trideset trbušnjaka, a od pogodnosti ima plazma TV i čučavac. Da ne bude zabune, pod naslovom “Pravo na intimu” objavili su golemu fotografiju Polančecova čučavca. Za čučnut.

Jakovčić kao ministar lagodnog života u sjeni


Ivan Jakovčić došao je na skup oporbe u Belom Manastiru u kratkim hlačama jer je mislio da će nakon ručka odigrati partiju golfa, ali se požalio da nije našao partnera. Pravi ministar lagodnog života u sjeni.

Za reprezentaciju kupio tri tone šunke i kulena


Marko Bagarić, rizničar Glavaševa HDSSB, kao direktor Cestinga, paradržavnog poduzeća koje održava ceste, srezao je troškove reprezentacije za pola, piše Jutarnji. Bagarić, koji je 2008. za reprezentaciju potrošio dva milijuna kuna, lani je utrošio samo milijun, a ove će još i manje. Zbog recesije će kupiti manje od tri tone šunki i kulena, a umjesto butelja od po tisuću kuna partneri će se morati zadovoljiti rakijom od 150 kuna.

Jedanaest funkcija traži novu Doricu Nikolić


Dorica Nikolić, nakon što je HSLS napustio HDZ, ostala je bez mjesta državne tajnice u Vladi, ali i bez još deset funkcija. Savjet za populacijsku politiku koji se nije sastao još od veljače 2009. godine još će nekako preboljeti odlazak Dorice Nikolić, ali Skupina za pripremu strategije reforme socijalnih naknada sada je obezglavljena bez svoje voditeljice. Tko će sada pripremiti strategiju reforme, pita se javnost koja napeto iščekuje i tko će naslijediti Doricu Nikolić u odboru “za izradu nacionalnog strateškog referentnog okvira”. Da nije HSLS izašao iz Vlade, ne bismo znali da neka povjerenstava uopće postoje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?