Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNOST OD SRČANOG UDARA

Nova trudnoća Angeline Jolie mogla bi ugroziti njezin život

02.01.2009.
u 10:25

Već se mjesecima u medijima spekulira o zdravstvenom stanju slavne glumice, no iako su mnogi, uključujući i njezina životnog partnera Brada Pitta, pokazivali zabrinutost zbog problema s gubitkom težine nakon smrti njezine majke, Angelina je sve ušutkala uspješno iznesenom trudnoćom i porodom blizanaca Knoxa Leona i Vivienne Marcheline.

Ipak, najnovije glasine donose zabrinjavajuće vijesti o tome da su liječnici Angelini Jolie savjetovali da za njezino zdravlje nije poželjno rađati još djece.

- Njezine su prethodne trudnoće završile hitnim carskim rezom. Nakon posljednjeg poroda striktno joj je rečeno da najmanje godinu dana ne bi smjela ostati u drugom stanju, no kako bi najbolje za njezino zdravstveno stanje bilo da uopće više nema biološke djece, odao je neimenovani izvor američkom časopisu Okay!.

Dr. Larrian Gillespie objasnio je kako je, s obzirom da su postojali problemi u obje trudnoće, vjerojatnost da bi buduća trudnoća mogla biti riskantna vrlo velika.

- Postoji ozbiljna opasnost od toga da Angelina doživi srčani udar tijekom trudnoće. Osim toga dijagnosticiran joj je dijabetes koji bi se tijekom trudnoće mogao prenijeti na dijete – zaključio je Gillespie.

Iako Angelina nije još potvrdila da planira novu trudnoću, poznato je kako je nekoliko puta izjavila da uživa biti u drugom stanju, a i Brad je u nekoliko intervjua priznao kako se nada novim bebicama u obitelji Jole-Pitt. No, ako su posljednje glasine istinite, novi članovi obitelji vrlo vjerojatno će biti posvojeni mališani.

(mbb)

Želite prijaviti greške?