Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMOR Nakon što je popila dvadeset tableta za spavanje

Nina Morić oporavlja se uz majku i sina

09.01.2009.
u 17:56

Nina Morić nalazi se u svome stanu i s njom su njezina majka, sin i prijateljica, njezini najbliži, izjavila je u petak za Večernji list manekenkina odvjetnica Daniela Missaglia.

Na odmor u Hrvatsku?
U razgovoru za naš list odvjetnica Misagglia rekla je da se Nina želi odmoriti nakon izlaska iz milanske bolnice Fatebenefratelli, gdje je bila smještena 6. siječnja, nakon što je progutala 20 tableta za spavanje.

- Nina će vjerojatno otputovati iz Milana - dodala je odvjetnica, odbivši odgovoriti na pitanje hoće li možda nakon nesretnog događaja doći na odmor u Hrvatsku. Svojoj klijentici Missaglia je preporučila da do daljnjega ne daje nikakve izjave za javnost. Rekla nam je tek da Nina poručuje kako se trenutačno želi odmoriti od svega i biti u krugu najbližih.

Službena je verzija nemilog događaja, koju iznosi odvjetnica Missaglia, da je Nina uzela tablete samo da bi dobro spavala i probudila se odmorna, a nikako radi pokušaja samoubojstva zbog fotografija njezina bivšeg supruga Fabrizija Corone, koji je 4. siječnja snimljen s argentinskom manekenkom Belen Rodriguez u strastvenom zagrljaju ispred Eiffelova tornja u Parizu.

Prenoseći Nininu poruku da nije popila tablete zbog nevjere bivšeg supruga, odvjetnica Missaglia i sama kaže da ne vjeruje da je to povezano. Njezina se klijentica, tvrdi Missaglia, tijekom proteklih blagdana osjećala osamljenom, nije mogla ni spavati, pa je nesvjesno uzimala tablete za spavanje.

Corona bez komentara
- Nakon što tablete nisu odmah djelovale, uzimala je druge jer se htjela odmoriti. Pretjerala je s tabletama jer je htjela pobijediti nesanicu ne vodeći računa da njezino slabašno tijelo ne može podnijeti toliku količinu tableta - objasnila je odvjetnica.

Među onima koji su sad uz Ninu nema Fabrizija Corone, premda su neki talijanski listovi napisali da ju je upravo bivši muž odveo iz bolnice. Drugi pak pišu da je na telefonske upite Corona kratko odgovarao da nema komentara. Na kraju, Missaglia je poručila da se Nina, nakon svega, fizički sasvim dobro osjeća.

- Kad bude spremna, Nina će sama ispričati što se dogodilo - izjavila je na kraju njezina talijanska odvjetnica.

Nije se htjela ubiti, tek prespavati šokove

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?