Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAMALO TRAGEDIJA Nina Morić popila 20 tableta za spavanje

‘Nije se htjela ubiti, tek prespavati šokove’

Autori: Silvije Tomašević, Sonja Hoffman
08.01.2009.
u 10:46

Nina Morić popila je 20 tableta za spavanje nakon čega je odvedena na hitnu pomoć bolnice Fatebenefratelli u Milanu gdje joj je ispran želudac. Liječnici te bolnice ne daju izjave. Nazvali smo u četvrtak hitnu pomoć, kao i upravu bolnice, ali su nam rekli da ne smiju kazati ništa o bolesnicima, pa čak ni je li Nina Morić puštena kući. Prema informacijama koje su prenijela neka talijanska glasila, Nina Morić izvan je životne opasnosti, te je obvezno treba pregledati psihijatar, što je normalna procedura nakon što si netko pokuša oduzeti život.

Potez iz očaja
Je li Nina Morić popila šaku tableta za spavanje da bi si oduzela život? Progutala je “banalne tablete za spavanje, koje, istina, liječnik ne bi preporučio u tolikoj dozi”, objavio je list “Giornale” u vlasništvu Paola Berlusconija, brata talijanskog premijera Silvija Berlusconija.

- Razgovarao sam s Ninom i sada je dobro, a majka je uz nju – rekao je poznati psihijatar i tetak Nine Morić prof. dr. Slavko Sakoman.

Njegova se nećakinja, kaže, nije pokušala ubiti, već je nakon pića u afektu popila tablete za spavanje nadajući se da će zaspati. Željela je samo da šokovi koje proživljava prestanu. Potvrdila je to i Daniela Missaglia, odvjetnica Nine Morić.

- Tablete je, vjerojatno, uzela samo da bi dobro spavala i probudila se odmornom - izjavila je Missaglia koja prati Ninu dodavši kako ona živi sama sa sinom, te kako u njezinoj kući nije dugo vidjela Fabrizija Coronu.

- Njezin je suprug očito pod pritiskom povišenog testosterona, koji pogađa muškarce u njegovoj dobi. Kako bi provocirao Ninu, ne samo da je pronašao mlađu ženu nego je i vrlo grubo telefonski komunicirao sa svojom bivšom suprugom i majkom njihova zajedničkog djeteta - objašnjava profesor Sakoman.


Fabrizija Coronu mediji spajaju s lijepom manekenkom Belen Rodriguez

Neslana šala
Što je Ninu potaknulo na takav potez? Njezin bivši suprug Fabrizio Corona snimljen je u ljubavnom zagrljaju s lijepom Južnoamerikankom Belen Rodriguez u Parizu podno Eiffelova tornja. Snimljeni su 4. siječnja. Govorkalo se o toj navodnoj vezi, ali je Corona nastavljao govoriti kako je s Ninom sve u redu i da ima odličan odnos s njom.

Ipak, paparazzi su Fabrizija uhvatili kako u Parizu ljubi drugu. Za lijepu Belen to je jedan u nizu ljubavnih trokuta. Izazvala je skandal kad je sličnim zagrljajima iznevjerila svog dečka, nogometaša Marca Borriella. Sada bi trebala na televiziji Canale 5 biti jedna od voditeljica emisije “Šalu na stranu” u kojoj se goste dovodi u neugodne situacije i zatim im se kaže da je to šala. Je li njezin poljubac s Coronom bila samo šala? Je li tu “šalu” Nina Morić vidjela prije vremena? Ili je to reklama za buduću emisiju?

Nina sa sinom Carlosom Marijem ljetovala u Dubrovniku

Nina u kalendaru FHM-a

Nina glavna zvijezda na otvorenju Grand Casina


Sakoman: Suprug je doveo do razvoda i Ninu do očaja

Nina je Fabriziju postavila neke uvjete. Nije logično očekivati od nje da kao ukras doma čeka supruga, dok on uokolo putuje i radi tko zna što. Nina je još donedavno, nakon što je Fabrizio uredio kuću, sanjala o skladnu obiteljskom životu. Njegova reakcija na njezine stavove dovela je do razvoda i Ninu do očaja. Nije mogla dopustiti da je ponižava, pa je ostala u svom stanu. Nina je sada tužna, ali i smirena. To je za nju bolno iskustvo, no ona ostaje čvrsta u svojim vizijama obitelji i načina na koji zamišlja obiteljski život, ljubav, pa neće popustiti muževim provokacijama. Nažalost, na ružan način upoznala je osobnost svog supruga, ali i takvo suočenje je bolje od života u laži - otkriva profesor Sakoman za Večernji list, nekoliko trenutaka nakon razgovora s Ninom Morić.


Fabrizio optužen i za utaju poreza

Očekujući razvoj događaja, spomenimo da je financijska straža optužila Fabrizija Coronu za utaju poreza od 3,7 milijuna eura u 2005. i 2006. godini, a i Nina Morić bila je optužena za nošenje novca u švicarsku banku. On je muškarac kojeg će rijetko koja žena poželjeti za supruga jer problemima - nikad kraja. Fabrizio Corona sa svojom tvrtkom Corona’s prodaje razne odjevne predmete, tenisice itd. koristeći “popularnost” stečenu izbijanjem raznih slučajeva.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?