Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJENČANJE Kontroverzni reper Nered zaprosio svoju osam godina mlađu djevojku

Nered: Nikad nisam bio sretniji nego sad

08.04.2009.
u 21:12

Nisam dvojio ni sekunde, jednostavno znaš kad je to to i neopisivo sam sretan što sam je zaprosio – otkriva reper Marko Lasić Nered (29) lakoću kojom je zaprosio Jelenu Utovac (21), koju je lani upoznao u New Yorku.

Kreativna prosidba
Veliki kreativac nije htio Jelenu razočarati pa je na livadi ispred zgrade svijećama ispisao ‘volim te’, a fotku s proslave zaruka ekskluzivno je dao Večernjaku.

– U principu nikad nisam vjerovao u veze na daljinu, ali se jednostavno dogodilo. Jelena je toliko posebna i toliko smo povezani da smo jednostavno odlučili daljnji život planirati zajedno – govori kontroverzni Nered koji nikad u životu nije bio sretniji. Svadba će se održati 12. lipnja 2010. u Zagrebu. Jelena studira na prestižnom američkom koledžu za modu i dizajn, gdje su je svrstali među top pet studenata pa već sada radi za dizajnericu Donnu Karan i neke časopise.

Dojmila se i Cavallija
– Njeni su se radovi toliko dojmili Roberta Cavallija da ju je pozvao k sebi na praksu ovo ljeto u Italiju – ponosi se Nered svojom zaručnicom te se ne brine da bi ga ona mogla zasjeniti.

– Što se kreativnosti tiče, mi se nadopunjavamo tako da ćemo kroz život napraviti puno lijepih stvari. I dizajne i koncerte, a nadam se i djetetu na kojem ćemo ubrzano raditi – hvali se.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?