Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.12.2013. u 12:00

Onako popularna i dokazana velika je konkurencija šefu HDZ-a Karamarku

Kolinda Grabar Kitarović osoba je na koju u HDZ-u definitivno računaju. Zasad u toj stranci nisu donijeli konačnu odluku ni ponudu koju bi joj stavili na stol jer su čekali kako će se završiti ili nastaviti njezina karijera u NATO-u. Budući da je HDZ u oporbi, najprimamljivija ponuda mogla bi joj biti ona za predsjedničku kandidatkinju. Vrati li se HDZ uskoro na vlast, za Kolindu bi se našlo neko mjesto u izvršnoj vlasti.

I dok je posve sigurno da HDZ neće propustiti iskoristiti veliki potencijal koji ona kao uspješna, obrazovana, sposobna žena zavidne karijere ima, priču treba sagledati i iz drugog kuta.

Onako popularna i dokazana velika je konkurencija šefu HDZ-a Karamarku. Bude li igrao pametno, Karamarko neće dopustiti da bude nezadovoljna i danas-sutra možda predvodnica pobunjene struje u HDZ-u. Mudar šef imat će je uz sebe, ali uvijek stepenicu niže...     

Komentara 1

DU
Deleted user
18:55 20.12.2013.

šef nije mudar, a Kolinda ne smije biti stepenicu ni ispod koga u HDZ, ona treba biti vođa, fina, pametna, uglađena, obrazovana, bez mrlje. To je potrebno Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?