Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
31.05.2012. u 12:00

Drugi čovjek HDZ-a na svom Facebook profilu objavio je vic o Anti iz Imotskog koji zove ”U Sabor RH”.

Milijan Brkić, saborski zastupnik i drugi čovjek HDZ-a, na svom Facebook profilu objavio je vic o Anti iz Imotskog koji zove ”U Sabor RH”, a koji prenosimo u cijelosti.

– Hallooo, ovdje Ante iz Imotskog, je l’ to Sabor RH?

– Je, gospodine, a što želite?

– Hoću postati član Sabora, što mi za to treba?

– Jesi ti čovječe blesav???

– Jesam, je l’ treba još nešto?”

Znamo da HDZ vode dva policajca, a sada znamo i koji je “dobar.”

Sa Srbijom surađivati na razini bivših predsjednika

Tomislav Jakić, savjetnik Stjepana Mesića, predlaže da „zamrznemo odnose sa Srbijom na predsjedničkoj razini“ i što bolje surađujemo na drugim razinama. Recimo na razini bivših predsjednika.

Maras može i bez Popijačeve modne revije

Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, uštedio je državnom proračunu gotovo milijun i pol kuna jer je trodnevnu vikend konferenciju o gospodarstvu u Toplicama Sv. Martin platio 359.000 kuna. Lani je istu takvu konferenciju bivši ministar gospodarstva Đuro Popijač platio 1,8 milijuna kuna, ali je tada u tu cijenu bila uključena i – modna revija. Manekenke su tako ostale bez gaže, a agencija Massol bez unosne provizije.

Najbolji hlad u Hrvatskim šumama

Tihomir Jakovina, ministar poljoprivrede, šokiran je otkrićima do kojih je došao zagledavši se u strukturu zaposlenika Hrvatskih šuma, piše Globus. Ovo javno poduzeće ima na platnoj listi čak 38 savjetnika s malom odgovornošću i velikim beneficijama, poput službenih automobila, najčešće toyote RAV4. Uglavnom je riječ o kadrovima koji su u nekom trenutku bili smijenjeni pa prebačeni na rezervni savjetnički položaj premda ima i – alkoholičara, poput jednog kojeg su imenovali savjetnikom, „da im ne stvara probleme“! Na svakog šumskog radnika u Hrvatskim šumama zaposleno je njih četvero u administraciji. Lijepo li je skloniti se u hlad Hrvatskih šuma.

Komentara 5

DU
Deleted user
14:56 31.05.2012.

Pa ako nam ministri na facebooku objavljuju svoje buduće poteze, što Brkić ne bi mogao viceve?

AR
arjavas
17:45 31.05.2012.

Bilo bi interesantno znati kakva je to bila modna revija i kaj su delali poslije na "domjenku", i kakvim se sve poslovima bavi ta agencija "Massol" ?

OB
-obrisani-
18:35 31.05.2012.

Komentiranje postaje jako zanimljivo kada je u smjeni jadni bijedni, neuki, neobrazovani, smrdljivi okot tko zna kojeg komunističkog ili srpskog zločinca, a kojeg su zaposlili u VL-u kao administrator po vezi ! Ali takva ljudsak zbljuvana đubrad su samo pokazatelj da se lustracija po modelu partizansko-komunističke đubradi iz 1945. godine ipak treba provesti i istrijebit ih do korijena !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?