Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVAČ PROTIV MILKA

Mickey Rourke nazvao Seana Penna homofobom?

30.12.2008.
u 17:24

Polako se zaoštrava bitka za glumačkog Oscara za glavnu mušku ulogu; najnovije vijesti pokušavaju jednog na drugog nahuškati Mickeya Rourkea, koji bi s filmom "Hrvač" mogao osvojiti oscara i time se potpuno vratiti na vrh, i Seana Penna, osvajača te nagrade iz 2003., kojeg svi hvale za ulogu u "Milku", biografiji prvog američkog otvoreno gay političara.

Jedan neimenovani hollywoodski moćnik navodno je medijima dostavio zbrkan SMS prepun pogrešaka u pisanju, u kojem Rourke – ako je on zbilja poslao tu poruku – nakon odgledanog "Milka" svog kolegu i konkurenta naziva homofobom.

"Gle sean je moj stari prijatelj i nisam uopće popušio njegovu izvedbu – mislim da je prosječno glumio pretvarajući se da je gay a osim toga je on jedan od najhomofobnijih ljudi koje znam" glasi navodna poruka od zvijezde "Hrvača" koja se sasvim lijepo uklopila u gay-hajku na Penna koji je, nakon što je odglumio povijesno bitnog homoseksualca, istospolne krugove uznemirio svojim prisnim druželjem s latinoameričkim ljevičarskim vlastodršcima Castrom i Chavezom, poznatima po ugnjetavanju homoseksualaca (o čemu smo i mi pisali: http://www.vecernji.hr/showbiz/film/3205106/index.do).

Na te optužbe Pennov glasnogovornik je one koji ga napadaju pozvap da pročitaju cijeli članak koji je glumac u "The Nationu" napisao o svojim posjetama Kubi i Venecueli, a ne samo sažetke, jer je u članku Penn ispričao i da je opomenuo i Castra i Chaveza zbog ugnjetavanja gayeva i tražio više slobode za istospolno orijentirane.

Navodno je Rourke bio vrlo obradovan izostankom gay-podrške svom glavnom konkurentu i prije sedam dana na showu Davida Lettermana iza kamere izjavio: "Ne znam hoće li on uopće biti nominiran." Tračeri citiraju i neimenovanog poznatog hollywoodskog advokata: "To je baš šteta. Mickey bi trebao na to gledati kao priliku za novi početak, kakva se ukazuje jednom u životu. Ali time što pljuje po Pennu neće steći prijetelje. Tko se ne dobivaju glasovi za Oscara."

Oni koji Rourkea poznaju ističu da je on iskren do srži, i da zna reći popu pop a bobu bob i kad treba i kad ne treba, često na svoju štetu, ali sumnjaju da bi on poslao takav SMS. To negira i Rourkeov glasnogovornik, koji ističe da Mickey "nema pojma ni o kakvoj poruci" i dodaje: "Nema nikakve oscarovske zavade između Mickeya i Seana. Oni se poznaju i već dugo su prijatelji. Mickey je bio na njujorškoj premijeri 'Milka' da bi pružio podršku Seanu, kojeg silno poštuje."

Želite prijaviti greške?