Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJELOHRANITELJ TVRDI

Michael Jackson bio je u vezi s dadiljom Grace Rwaramba

06.07.2009.
u 21:04

Pojavom i stilom Michael Jackson uvijek je podizao prašinu i kontroverze. Njegova prerana smrt u 50. godini života paralizirala je svijet, no dok se ljudi spremaju za današnju najmasovniju i najpraćeniju komemoraciju u povijesti, Jacksonov život i dalje intrigira i otkriva njegove nove tajne.

A najnovije je da kralj popa nije bio emotivni usamljenik, već je uživao u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi s Grace Rwaramba (42) koja je za njega radila 17 godina i bila dadilja njegovoj djeci Princeu Michaelu (12), Paris Katherine (11) i Princeu Michaelu II. (6).

– Michael i Grace bili su poput starog bračnog para – rekao je za jedan britanski tjednik Jacksonov tjelohranitelj, inzistiravši da ostane anoniman i dodao:

- Grace je bila Michaelova najbliža osoba, a djeca su joj uvijek bila na prvom mjestu. Često su se znali i posvađati kad se ne bi u potpunosti složili oko neke odgojne mjere ili vrlina koje djeci žele usaditi da budu dobri ljudi, ali bili su prava harmonična obitelj.

Nepoznati Jacksonov tjelohranitelj otkrio je da su za vezu između Grace, rodom iz Ruande i Michaela Jacksona otvoreno znali svi njegovi zaposlenici i osoblje, ali o tome nisu nikome smjeli pričati. Ona nikad nije imala ni najmanjih interesa postati poznata zahvaljujući njihovoj vezi, a on je njenu želju poštivao.

Istinitost te ljubavne priče potvrdio je i Ian Barkley, koji je radio kao Jacksonov osobni fotograf posljednje tri godine. Rekao je:

– Grace je strašno voljela Michaela i on nju, a djeca su je zvala ‘mama’. I ako je netko idealna osoba da se nastavi brinuti za njegovu djecu, onda je to Grace.

Rwaramba je prvo radila kao Jacksonova asistentica, potom je postala dadilja djeci. Kao svaki ljubavni par i oni su imali svoje razmirice pa ju je Michael nekoliko puta otpuštao, no ponovno bi se mirili jer je nedostajala njemu i djeci.

Definitivno su se razišli u prosincu prošle godine kada je Jackson već opako zaglibio u pakao ovisnosti o analgeticima. U intervjuu za britanski The Times Rwaramba je ispričala tužnu istinu o situacijama u kojima je svjedočila Michaelovim predoziranjima i ispumpavanju želuca, rekavši da je uvijek premalo jeo i miješao previše lijekova, ali njihovu vezu, ni u tim za nju iznimno teškim trenucima, nije spomenula.

Grace Rwaramba danas je u Kaliforniji i bit će prisutna među tugujućom Jacksonovom rodbinom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?