Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Megan Fox: 'Je**š Disneyja!'

16.06.2009.
u 14:56

Tijekom nedavnih intervjua povodom promoviranja najnovijeg blockbustera "Transformers 2: Osveta poraženih", lijepa Megan Fox je preko jezika prevalila jedno sočno "Je**š Disneyja!"

Kad jedna od najeksponiranijih i najprivlačnijih mladih glumica tako opsuje jednu od najvećih i najmoćnijih korporacija u svijetu zabave, zbog načina na koji su oni prošle godine postupali sa svojom megazvijezdom Miley Cyrus, naravno da to privuče dosta pozornosti, ali Megan je ostala pri onom što je rekla i nije se htjela ispričati:

- Ne, kad sam rekla "Je**š Disneya", ja sam to je**no i mislila! Time sam branila Miley Cyrus i svu onu djecu koju oni u suštini pretvore u robove, a onda se pos*ru na njih kad nešto u publicitetu krene po zlu. Činjenica da su oni natjerali Miley Cyrus da se javno ispriča zbog slike koju je slikala Annie Leibovitz je grozota. Trebao je netko iz Disneyja biti na tom snimanju i nadzirati to, jer je u pitanju Anne Leibovitz. Za nju se zna kakve fotografije ona snima. Nije nikog od njih bilo, i to je njihova krivica.

Svoj je stav Fox isto tako izravno obrazložila, odbacujući ideju o Disneyjevim proizvodima kao "obiteljskoj zabavi":

- Natjerati djevojčicu od 14 ili 15 godina da se u javnosti ispričava kao da je nešto zgriješila, to je neprihvatljivo. Ako ste ikad pogledali Disney Channel, oni prodaju seks. Sve curice u njihovim emisijama su potpuno našminkane kao Pussycat Dolls, guzice su im utegnute u kožne hlače, i odjevene su kao mali komadi. Ono što oni rade na svojoj televiziji daleko je gore od onog što je Annie Leibovitz učinila, to je bila samo lijepa fotografija.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?