Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vecernji.hr daruje ulaznice za Schengenfest 2011.

Schengenfest 2011 (1)
Foto:
1/7
PR
Autor
PR članak
02.08.2011.
u 09:32

Festival se održava od 5. do 7. kolovoza 2011. u Vinici (Bela krajina). Potvrđen je nastup DJ/VJ dvojca Diskobajagi te nastup grupe Pink studio

Odličan line up  Schengenfesta, festivala koji se za nekoliko dana održava na granici Slovenije i Hrvatske, postao je bogatiji za dva atraktivna izvođača! To su DJ/VJ dvojac Diskobajagi i mladi zagrebački bend Pink Studio. Oba izvođača nastupila su nedavno i na jednom od najvećih hrvatskih festivala, In musicu, i time pridobili još više simpatija vrlo raspoložene festivalske publike.

Diskobajagi je na svojem najvećem nastupu u Hrvatskoj, 21. lipnja ove godine na Jarunu, oduševio gotovo dvije tisuće ljudi. Do sada su nastupali u Aquariusu, a ovo ljeto ih očekuje nekoliko nastupa na hrvatskoj obali. Mash up tipičan za Diskobajagi zaista objedinjuje najrazličitije žanrove i izvođače, od Faith no morea do glazbe iz filma Tko to tamo peva, od Britney Spears do Rammsteina, od Depeche Modea do Black Eyed Peasa, a sve u ludoj dinamici i sa sjajnim VJ-miksevima koji sve prisutne ostavljaju bez daha (ako već nisu ostali bez daha plešući).

Pink Studio je zagrebački bend koji je publika do sada najčešće slušala na radijskim postajama. Njihov hit "Jutro poslije" na Youtubeu je pogledalo gotovo 100.000 ljudi, a uskoro izdaju novi album. Posljednji singl "Želim ti reći" kao i službeni spot možete poslušati/vidjeti ovdje.

Pink Studio publiku Schengenfesta na najbolji će način uvesti u toplo nedjeljno popodne jer je njihov nastup zakazan za 7. kolovoza u 18 sati.

Za sve vas koji još niste sigurni gdje provesti jedan topli ljetni vikend, Schengenfest je najbolje rješenje jer vam nudi zabavu, zabavu i opet zabavu uza sjajne izvođače, stand up program, adrenalinski park, sportska natjecanja, kampiranje i, naravno, kupanac!

Ne trebate odoljeti baš svemu – ova "napast" neka bude vaš izbor za vikend-uživanciju na rijeci Kupi.

Vecernji.hr daruje

Ako želite na ovaj spektakl, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?