Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji te vodi na koncert Klape Maslina uz predivne goste

klapamaslina
PR
Autor
PR članak
19.04.2011.
u 13:20

Darujemo 2x2 ulaznice za četvrtak, 28.04.2011. u 20:00h Hypo centru, dvorana 'Kornati'.

Opće je poznato kako upravo ova klapa puni velike dvorane i svoju dragu publiku već na prvoj pjesmi diže na noge. Svojom uspješnicom 'Da te mogu pismom zvati' obilježili su prošlo desetljeće i započeli klapsku revoluciju i pridonjeli da se klapska glazba zavoli u susjednim zemljama, a posebno u Slovačkoj i Poljskoj. Koncertni spektakl 'Ne damo te pismo naša', koji je povodom 100-te godišnjice Hajduka održan prošle godine na Poljudu, pred prepunim stadionom, svakako je obilježio jedan dio hrvatske glazbene povijesti.

Na nadolazećem zagrebačkom koncertu, klapa Maslina pozvala je i svoje dugogodišnje prijatelje i suradnike, Arsena Dedića i Gabi Novak - "Šibenska nevista" da im se te večeri pridruže na pozornici. Cijela karijera Branka Bubice i klape Maslina neraskidivo je vezana uz opus pjesama koje je Arsen pisao za klapu ili ih je klapa obradila na svoj jedinstveni način sa prepoznatljivim  šibenskim rukopisom.

Klapa će na koncertu u prvom djelu  predstaviti svoje kultne pjesme, a u drugom djelu predstaviti pjesme sa novog albuma 'Vitar s mora' i izvesti nekoliko pjesama sa Arsenom. Biti će to koncert za sve istinske ljubitelje glazbe i 'koncert za dušu'.

Karte za veliki koncert,  u četvrtak ,28.04.2011. u Hypo centru možete kupiti preko sustava Eventima, u Croatia records (Bogovićeva 5), Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1), Integral (pothodnik),Daily News u Hypo centru (Slavonska avenija 6).

Nakon Zagreba ,u subotu 30.04.11. klapa će nastupiti u svom rodnom gradu, Šibeniku na rivi. Očekuje ih i niz nastupa u Sloveniji na velikoj  klapskoj turneji koja se nastavlja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?