Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji te vodi na koncert grupe Meritas u Tvornici

Meritas
PR
Autor
PR članak
05.12.2011.
u 14:50

Meritas će nakon četiri godine ponovno održati klupski koncert u Zagrebu! Vrijeme radnje ovoga zimskog druženja sa zagrebačkim fanovima je četvrtak, 8. prosinca, a mjesto Mali pogon Tvornice kulture s početkom u 21 sat

Nakon australskih nastupa u sklopu "Festivala australsko-hrvatskog prijateljstva", grupa Meritas odlučila se za zimski koncert pred zagrebačkom publikom koja ih voli i prati više od deset godina. Za sve koji ovaj četvrtak odluče provesti u Tvornici, pripremili su više od sat i pol programa koji će objediniti dobro poznate starije hitove, ali i nove pjesme kojima najavljuju izlazak novog albuma, predviđenog za proljeće 2012. Repertoar će tako činiti već kultne "Igra", "Odjednom ti", "Na kraju sna" ili novije "Budi blizu“ i "Ples“ te mnoge druge pjesme zbog kojih Meritas zauzimaju posebno mjesto na hrvatskoj glazbenoj sceni.
 
Ovaj prosinački koncert namijenjen je svima koji uživaju u toplim, plesnim i pjevnim melodijama grupe Meritas, a mogli bismo ih nazvati najljepšim pjesmama za dvoje jer iz svake od njihovih skladbi izvire ljubav, ona čista, iskrena, lijepa i katkad bolna koja pokreće svijet, a tako i njihovo kreativno stvaralaštvo.
 
Još jedno veliko priznanje stiglo im je prije nekoliko dana iz Osijeka gdje su Anita Valo i Meri Jaman, zajedno s prijateljicom i suradnicom Jelenom Radan proglašene dobitnicama godišnjih volonterskih nagrada osječkoga Volonterskog centra. Nagrade su im uručene u sklopu svečanosti koja se pod motom "Nevidljivo učiniti vidljivom" održala 1. prosinca u osječkome Arheološkom muzeju, a dodjeljuju se pojedincima i organizacijama koje su svojim djelovanjem pokazali najbolje primjere volonterstva i djelovanja za opće dobro u zajednici.
 
U nizu lijepih događaja za grupu Meritas, nakon odličnog iskustva iz Australije te Volonterske nagrade, preostaje jedino uputiti se na njihov zimski klupski koncert koji će kao i svaki njihov nastup do sada biti bogat pozitivnom energijom i emocijama. Meri i Anita ovo druženje s publikom najavljuju kao romantično i intimno, a kao takvo će izvrsno pristajati u blagdansko-zimsko raspoloženje koje nam predstoji.  
 
Podsjetimo, grupa Meritas svakim je klupskim druženjem okupila brojne obožavatelje iz Zagreba, ali i šire, pa su 2006. godine održali nezaboravan koncert u punom Aquariusu, dok su 2007. u Tvornici kulture održale uistinu poseban, unplugged nastup povodom deset godina grupe.

Vecernji.hr daruje

Ako želite na koncert, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente, gdje darujemo ulaznice!
 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?