Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji te vodi na grupu Freemasons u klubu Mansion

freemasons (1)
Foto:
1/4
PR
Autor
PR članak
11.04.2011.
u 12:30

Darujemo 2x2 ulaznice za grupa Freemasons u petak, 15. travnja u 22 sata u klubu Mansion na Jarunu

Mansion u svom drugom tjednu starta sa svjetskim gostovanjem najpopularnijeg britanskog dvojca te miljenika hrvatske publike - grupe Freemasonsi. U petak, 15. travnja u 22 sata publika će moći uživati u neprikosnovenim hitovima „Rain down love“, „Love on my mind“, „Watchin“, „Uninvited“, „I feel like“... Hrvatskoj publici poznati po tradicionalnim nastupima u klubu Papaya na popularnim after beach partyijima, ovoga puta eksploziju pozitivne atmosfere donose na zagrebačko more, jezero Jarun.

Ulaznice za ovaj poseban događaj pronađite od srijede, 6. travnja u pretprodaji po cijeni od 50 kn na pretprodajnim mjestima:
Metropolitan bar (Avenue mall / Arena centar)
Leggiero bar (IV Ravnice 25 / Arena Centar)
www.eventim.hr  

Freemasons su svjetski poznati duo iz Brightona, Engleska. Skupinu čine glazbeni producenti Russell Small i James Wiltshire. Dvojac je postao jednim od najpoznatijih izvođača u UK zahvaljujući svojim remiksevima velikih umjetnika poput Beyoncé, Kelly Rowland, Kylie Minogue, ali i zbog svojih hitova kojima su zaradili mnogobrojne vrijedne nagrade te bili nominirani za prestižnu nagradu Grammy. Poznati su zbog korištenja uzoraka i elemenata iz klasičnih klupskih/dance i disco pjesama te spajanja s novim zvukovima suvremenih plesnih žanrova.

2007. bila je fantastična godina za omiljenu producentsku skupinu elektronske glazbe u Britaniji. Procjenjuje se da je bilo samo 15 tjedana u 2007. godini kada na ljestvici najboljih 40 Ujedinjenog Kraljevstva tijekom nije bilo barem nečega s potpisom produkcije Freemasons. Izdali su dva fantastična albuma (Shakedown, Unmixed) koji su rasprodani u sedam milijuna primjeraka po cijelome svijetu.

Vecernji.hr daruje

Želite li na ovaj glazbeni event? Posjetite našu Facebook aplikaciju Vecernji.hr vas vodi na evente i slijedite upute!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?