Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji te vodi na animirani hit "Arthur Božić"!

TV serije
PR
Autor
PR članak
21.11.2011.
u 12:30

24. studenog u hrvatska kina dolazi prava animirana poslastica: Arthur Božić!

Studio Sony Animation koji nam se do sada već predstavio s hitovima Sezona lova, Divlji valovi i Oblačno s ćuftama i ove godine donijet će nam obaveznu dozu animirane humoristične zabave za sve generacije. Glavni junak ove priče zove se Arthur... sin Djeda Božićnjaka!

Animirani hit Arthur Božić odgovara na ono ultimativno pitanje svakog djeteta: „Kako Djed Božićnjak u jednoj noći stigne obići cijeli svijet i ostaviti poklone svakom djetetu ispod bora?“ Odgovor je vrlo jednostavan: uz pomoć cijele vojske radišnih patuljaka, vojno uvježbanih za ovaj izazovan zadatak. Međutim, dogodi se propust... Propust kojeg Arthur – zaposlen u odjelu za primanje i slanje pisama, a ujedno i sin Djeda Božićnjaka – smatra katastrofalnim, jer jedno dijete nije dobilo svoj poklon. I premda Steve, stariji sin Djeda Božićnjaka, a i sam Djed ovaj propust ne vide kao takvu katastrofu, Arthur će se skupa sa svojim djedom (bivšim Djedom Božićnjakom koji broji punih 136 godina života) upustiti u avanturu odlaska sa Svjevernog pola u potrazi za djevojčicom kako bi joj ostavio poklon ispod bora prije nego što osvane Božićno jutro...

Ovu animiranu avanturu snimljenu u najmodernijoj 3D tehnologiji režirali su Barry Cook i Sarah Smith. U našim kinima film će se prikazivati sinkroniziran na hrvatski, a svoje su glasove između ostalih posudili i Ronald Žlabur, Ivica Zadro, Enes Vejzović, Pero Juričić, Hrvoje Klobučar, Ana Kraljević i drugi.

Arthur Božić u hrvatska kina stiže 24. studenog!

Vecernji.hr daruje

Ako želite pogledati ovaj film, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!


Ključne riječi

Želite prijaviti greške?