Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji daruje ulaznice za film "Moja lažna žena"

ronaldo
Foto: Reuters
1/11
PR
Autor
PR članak
08.03.2011.
u 11:35

Darujemo 5x2 ulaznice za film koji će biti u hrvatskim kinima od 10.3.

Moja lažna žena film je o plastičnom kirurgu koji zavađa mnogo mlađu učiteljicu i nagovara svoju odanu asistenticu da se pretvara da je njegova (uskoro bivša) žena, sve kako bi sakrio nepromišljenu laž. Kada se laž izjalovi i u priču bude upleten i asistentičin sin, svi zajedno odlaze na Havaje na vikend koji će promijeniti njihove živote.

Columbia Pictures, u suradnji s Happy Madison Production, predstavljaju film Moja lažna žena u kojem glavne uloge tumače Adam Sandler i Jennifer Aniston. Film je režirao Dennis Dugan. Producenti filma su Adam Sandler, Jack Giarraputo i Heather Parry, a scenarij su napisali Allan Loeb i Timothy Dowling.

Izvršni producenti su Barry Bernardi, Allen Covert, Tim Herlihy i Steve Koren, a direktor fotografije je Theo Van de Sande, ASC. Scenograf je Perry Andelin Blake, montažer Tom Costain, kostimografkinja Ellen Lutter, a glazbu je napisao Rupert Gregson-Williams.

Vecernji.hr daruje

Ako želite pogledati ovu romantičnu komediju, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku  Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?