Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji daruje poklon kutije i majice Ogopogo

Ogopogo (1)
Foto:
1/5
PR
Autor
PR članak
13.08.2012.
u 12:00

Darujemo po 1 kutiju Aktivno dijete i Avantura. Uz svaku kutiju darujemo i po jednu OGOPOGO majicu. Uživajte u velikom izboru ponuđenih aktivnosti...

Tvrtka Ogopogo hrvatskom je tržištu predstavila potpuno novi proizvod - originalnu i zabavnu tematsku Ogopogo poklon-kutiju s nizom uzbudljivih i inovativnih aktivnosti i doživljaja. Osnovna ideja poklon-kutija Ogopogo jest da primatelj poklona iz raznolike ponude unutar ponuđene teme sam izabere jednu od aktivnosti ili doživljaja koji su mu najzanimljiviji, najuzbudljiviji i koji mu najviše odgovaraju, u vrijeme kada mu najbolje odgovara, a na neke od aktivnosti može povesti i prijatelja ili dragu osobu.

Za svoja zaštitna lica OGOPOGO je odabrao Mirnu i Marija Valentića, simpatičan i svima dobro poznat bračni par. "Konačno originalna ideja za darivanje, s kojom u vrijeme naglaska na materijalne vrijednosti, možemo dragim osobama pokloniti nešto sasvim drugačije, novo iskustvo i dobru zabavu." izjavila je Mirna. "Moram priznati da mi je, iako se i sam intenzivno bavim raznim sportskim aktivnostima, poklon-kutija Ogopogo otvorila neke nove mogućnosti i baš se s veseljem pripremam isprobati ronjenje na dah zajedno s prijateljem kojem sam poklonio poklon-kutiju Ogopogo", dodao je Mario.

Poklon-kutije Ogopogo na tržištu su dostupne od svibnja ove godine, a u ponudi su trenutno Aktivno dijete po cijeni od 199 kn, Avantura, za jednu ili dvije osobe po cijeni od 299 kn i Avantura i sport, za jednu do četiri osobe po cijeni od 599 kn. Kutije se mogu kupiti na stranici www.ogopogo.hr, te u prodavaonici Accessoires, Ilica 16 u Zagrebu.

Poklon-kutija Ogopogo Aktivno dijete nudi preko 25 aktivnosti u kojima se klinci mogu okušati, možda i odlučiti za nastavak nekih sportskih aktivnosti, a u svakom slučaju uživati. U ponudi je za svakog ponešto, od učenja stranih jezika, sportskog mačevanja do školice zdravog kuhanja.

Avantura je poklon-kutija u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe, a nudi idealan spoj prirode, aktivnosti i kulture, što će sigurno oduševiti svakog sretnog vlasnika ove kutije.

Večernji daruje
Dobitnica kutije Aktivno dijete i OGOPOGO majice je Vlatka Jantolek iz Zagreba, a dobitnica kutije Avantura i OGOPOGO majice je Vesna Mačković iz Siska. Nagrade stižu na kućnu adresu. Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?