Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maša i medvjed u Lisinskom

Osvojite ulaznice i razveselite mališane predstavom Maša i medvjed

Maša i medvjed
Foto: Promo foto
04.03.2016.
u 09:52

Planetarno popularni junaci Maša i medvjed gostuju u Zagrebu 12. ožujka u 17h u Koncertnoj dvorani Lisinski.

Moskovski dječiji teatar Trida izvest će inteteraktivnu kazališnu predstavu za djecu. Maša, medvjed, zec, vukovi i ostala družina u glazbenoj komediji razveselit će i velike i male.

 

Znate li da je animirana serija inspirirana narodnom bajkom?

U bajci se Maša izgubila u šumi i potražila sklonište u medvjeđem brlogu. Kad je medvjed došao kući, zatočio ju je i morala ga je služiti. Jednog dana Maši je pala na pamet ideja kako bi mogla pobjeći.

Pitala je medvjeda može li izaći kako bi djedu i baki odnijela malo pite. Brižni medvjed ju je odbio jer nije želio da se izgubi te se ponudio da će on odnijeti košaru pita njezinom djedu i baki.

Maša je pristala na medvjedovu ideju samo ako obeća da neće gledati u košaru i jesti pite. Ona će ga pratiti s vrha visokog drveta.

Dok medvjed nije gledao, Maša se popela u košaru. Krenuo je kroz šumu ne znajući da je i Maša s njim.

Nakon nekog vremena sjeo je da se odmori i došao je u iskušenje da pojede jednu od Mašinih pita. Na to je ona povikala: „Vidim te! Vidim te! Nemoj sjediti na panju i jesti moje pite već ih odnesi djedu i baki.“

Medvjed se ustao i nastavio dalje pod dojmom da ga Maša može vidjeti i čuti toliko izdaleka.

Kad su došli u selo gdje su živjeli Mašini djed i baka, medvjeda su potjerali psi čuvari, a Mašu su pronašli djed i baka kako sjedi u košari.

 

Vesela i vrckava Maša i brižni medvjed osvojili su stotine tisuća djece u svijetu koji prate njihove dogodovštine u animiranoj seriji. Sad vam se pruža prilika da, zajedno sa svojim mališanima, pogledate u Lisinskom glazbeno scenski spektakl s originalnim kostimima koji ostavlja djecu bez daha.

 

Dobitnici ulaznica su: Bruno Hudin, Danijela Juren i Kristina Čirko. Ulaznice vas čekaju na blagajni KD Lisinski na dan predstave, 12. ožujka

Čestitamo! Uživajte u predstavi!

Želite prijaviti greške?