Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Lavlje srce Generali osiguranja nagrađuje najsrčanije navijače

generali (1)
Foto:
1/3
PR
Autor
PR članak
28.10.2011.
u 07:00

Na Facebook stranici Generalija informirajte se o najnovijim vijestima vezanih uz nagradni natječaj Lavlje srce i KHL Medveščak

I ajmo plavi!!! Medvjedima trebaju pobjede i cijela Ledena će se tresti od žustrog navijanja cijeloga vikenda, jer u petak 28. listopada KHL Medveščak i najsrčaniji navijači  u Ledenoj, ugošćuju UPC Vienna Capitals te ubrzo u nedjelju 30. listopada SAPA Fehervar AV19, u nadolazećim kolima EBEL lige.  Podržite Medvjede, iskažite volju i najjače glasnice – pokažite da imate LAVLJE SRCE za velike stvari!

Uz Lixa na golu i oporavljenog “ličkog diva” Joela Prpica, igrači su nestrpljivi izboriti novu pobjedu, a najvjerniji i najsrčaniji navijači birat će i najsrčanijeg Medvjeda u bogatom nagradnom natječaju Lavlje srce u organizaciji Generali osiguranja.

Tko su najsrčaniji igrači Medveščaka, a tko najsrčaniji navijači? Na web stranici www.lavljesrce.hr natjecati se mogu svi fanovi Medvjeda i pokazati svoju vjernost glasanjem za najbolje i najsrčanije akcije Medvjeda i biranjem najsrčanijeg igrača, te svojim aktivnostima, postavljanjem fotografija i video sadržaja dobivaju bodove za vrijedne tjedne, mjesečne i glavnu sezonsku nagradu.

Atraktivne nagrade za najsrčanije navijače uključuju tjedne nagradne bonove u vrijednosti 500 kuna u Fan shopu KHL Medveščak, mjesečnu nagradu od 3.000 kuna na American Express kartici i gratis jednogodišnju premiju osiguranja u vrijednosti do 2.000 kn za proizvod Generali osiguranja d.d. prema odabiru dobitnika izuzev obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti, dok je glavna sezonska nagrada 30.000 kuna na American Express kartici koja očekuje najsrčanijeg navijača.
Svaki tjedan počinje novi krug natjecanja, pa se korisnici mogu uključiti u natječaj u svakom  trenutku.

Na Facebook stranici Generalija informirajte se o najnovijim vijestima vezanih uz nagradni natječaj Lavlje srce i KHL Medveščak, a ako slučajno niste bili na utakmici tamo ćete pronaći zajednicu fanova koja se javlja direktno s tribina i komentira aktualnosti na ledu. Također, pod službenim hasthtagom #lavljesrce svi Twitter korisnici mogu se uključiti u razgovor na ovoj društvenoj mreži, kao i pratiti Generalijev službeni Twitter profil.

Podržite Medvjede u novim pobjedama u EBEL ligi,  igrajte se uz Lavlje srce Generali i osvajajte vrijedne nagrade te pokažite da ste najsrčaniji navijač. Budite Lavlje srce!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?