Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite

Laboratorij digitalnog marketinga

wmf
Foto: Promo foto
1/5
23.10.2015.
u 10:41

Konferencija o digitalnom marketingu

19.11. 2015. će se u Zagrebu odvijati, već dugo godina poznata, konferencija Web::Strategija 16 – Laboratorij digitalnog marketinga koja ponovno diže na noge web-zajednicu i donosi presjek najnovijih svjetskih događanja i promjena u internetskom marketingu. Novi trendovi i popularne poslovne ideje predstavljaju vam rječiti, naočiti i za vas dobro pripremljeni predavači u cjelodnevnom programu.

PRIJAVE za konferencijski dan (četvrtak) su otvorene, a organizator poziva marketinške agencije, web dizajn studije, internetske poduzetnike, vlasnike web-shopova, online medije, portale, opinion-makere  i studente srodnih fakulteta da ne propuste dan za usvajanje trendova sa svjetske web-scene na najpoznatijoj regionalnoj konferenciji o internetskom marketingu.

Ulaznice do 26.10. uključuju popust od 30% te iznose samo 472,50 kn. Redovna cijena ulaznice iznosi 675,00 kn. Studenti su privilegirani cijenom ulaznice od 250,00 kn, a svaki srodni fakultet (dekanat) ima pravo poslati svoja najbolja 3 studenta kojima besplatan ulaz omogućavaju Zlatni sponzori konferencijeWeb Marketing Akademija i Web::Edukacija.

Prijave za Masterweb natječaj

Na prijeljetno završenoj manifestaciji Web::INDUSTRIJA 2015 – Internet, full of web dodijeljene su Masterweb nagrade u tri kategorije koje su prenijeli svi vodeći hrvatski mediji. I ovoga puta dodjeljivati će se nagrade, u ove dvije kategorije:

  • Najbolje korporativne web-stranice 2015
  • Najbolja web-marketing kampanja 2015

PRIJAVITE svoju web-stranicu ili web-kampanju do 11.11.2015. jer vjerujemo da imate štošta pokazati te se promovirati na samoj konferenciji gdje će se uživo obznaniti pobjednici čija će postignuća Masterweb nagradom prenijeti vodeći hrvatski mediji. Uzmite svoju Masterweb nagradu i pokažite ju svima!

Znatko je pametan, budite i vi

Znatko.com domaća je interaktivna Q&A platforma na kojoj vas povezujemo s predavačima (a i ostalim sudionicima) Web::Strategije kojima već danas možete postaviti pitanja na koja ćete dobiti odgovore, a na najinteresantnija pitanja ekskluzivno odgovaraju uživo predavači na konferenciji 19.11.2015.

Ne zaboravite!

Konferencija Web::Strategija platforma je upoznavanja, networkinga, kave, priče, učenja i otkrivanja marketinških tajni svjetskih lidera.
Mjesto za najbolje Masterwebovce, studente Web Marketing Akademije i polazna točka svima koji su u ljubavnom odnosu s digitalnim marketingom.
PRIJAVITE SE!

Osvojite!

Pet naših čitatelja koji popune obrazac i najkreativnije odgovore na pitanje, osvojit će kotizaciju za konferenciju. Pobjednike objavljujemo 13.11.

Fill out my online form.

Želite prijaviti greške?