Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite ulaznice

Koncert i live promocija novog singla grupe Soulfingers u Zagrebu!

Soulfingers
Foto: Saša Lončarić
1/3
13.05.2015.
u 10:32

Nakon dugo vremena poznata grupa održati će koncert i live promociju novog singla „We are Soulfingers, my friend“ u Zagrebu, 23. svibnja u klubu Metropolis

Sretni dobitnici su:
Filip Đurinić, Zagreb;
Snježana Đurinić, Zagreb;
Nikolina Sukalić, Sesvete;
Laura Đurinić, Zagreb;
Davor Đurinić, Zagreb.

Koncertna atrakcija donosi njihove naširoko poznate plesne i pjevačke vještine specifične na našoj glazbenoj sceni. Mnogo su nastupali u susjednim zemljama i dalje, na otvorenom kao i u dvoranama. Osim što su sjajni izvođači, njihovi vizualno atraktivni i energični koncerti publiku ostavljaju bez teksta. Plesni show, energičnost i groove sastavni je dio grupe Soulfingers!

Očekuje nas prva live promocija novog singla „ We are Soulfingers“ u Zagrebu kao i  izvedbe velikih,
svima nam poznatih hitova Jamesa Browna, Arethe Franklin, Blues Brothersa i ostalih velikana svjetske glazbe.

Evo što su nam rekli frontmeni grupe Soulfingers: „Čim smo ušli u klub, osijetili smo koncertnu atmosferu i duh fotografija nas je omamio, zato vjerujemo da će ovaj koncert biti pun pogodatk. Uz poveznicu sa velikim događajem u Rovinju održati ćemo i live promociju novog singla u  Metropolis klubu isto tako se nadamo da će Brian u Rovinju zabilježiti neki naš trenutak koji nismo svjesni, pa da i mi završimo na zidu u Metropolisu. Čuvajte nam mjesto između Stones-a i B. B. – ja! „
Potražite već danas svoju ulaznicu po pretprodajnoj cijeni od 40 kn  za koncert grupe Soulfingers u klubu Metropolis 23.05.2015. s početkom od 22:30 sati!

Osvojite ulaznice!

Budite brzi, jer pet najbržiš čitatelja koji svoje podatke pošalju na mail adresu nagrade@vecernji.net dobit će dvije karte. Pobjednike objavljujemo 19. svibnja.
 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?