Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKO LAŽE KOZA…

Manekenka tvrdi: 'Imam video snimku iz Berlusconijeve spavaće sobe!'

20.06.2009.
u 11:09

Patrizia D'Addario, 42-godišnja bivša manekenka i TV-voditeljica, koja podigla veliku buru izjavom da je lijepim ženama plaćano po 2000 eura za dolaske na zabave premijera Silvija Berlusconija, dolila je ulja na vatru najnovijim izjavama. premijer i tajkun poznat po ljubavi prema lijepim ženama navodno se s mnogima od njih družio i ne samo družio i u svojoj vili na Sardiniji i u službenoj rezidenciji Palazzo Grazioli.

Patriziju D'Addario jedan je talijanski visoki državni dužnosnik opisao kao "skupu prostitutku", a zamalo je završila u Europskom parlamentu na listi Berlusconijeve stranke. Ona kaže da pri prvom dolasku u premijerovu reziudenciju nije ostala cijelu noć, te je zato umjesto cijelog honorara dobila samo 1000 eura, ali da je u drugom posjetu došla i do privatnih prostorija.

Sad je izjavila je i da ima video-snimku načinjenu svojim mobitelom iz spavaće sobe premijera; u jednom trenutku je uspjela izvaditi mobitel i snimiti sebe u ogledalu, dok su oko nje brojni detalji poput uokvirene fotografije Veronice Lario, Berlusconijeve (vjerojatno uskoro bivše) supruge.

D'Addario kaže da je snimku napravila "da nitko ne bi mogao reći da nisam bila tamo", a Alfredo Mantovano, zamjenik ministra unutarnjih poslova, sve tvrdnje te manekenke i brojnih drugih ljepotica odbacuje kao "dio zavjere za obaranje premijera".

Želite prijaviti greške?