Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRANI JEZICI

Male grupe su najbolja metoda učenja stranih jezika

24.02.2009.
u 16:44

Bez obzira koja se metoda učenja stranih jezika koristi u određenoj školi, jedan koncept koji uvijek donosi rezultate je grupa s malim brojem polaznika. Samo u malim grupama nastava će biti kvalitetnija, a polaznici zadovoljni.

I upravo zato škola stranih jezika Eureka centar uvijek radi s grupama od najviše šest polaznika. Polaznici imaju priliku često govoriti i naučiti jezik u stalnoj komunikaciji s ostalim polaznicima i nastavnicom, objašnavaju iz Eureke. Nastava se uvijek izvodi na stranom jeziku, bez korištenja hrvatskoga jezika.

Drugi koncept koji je također novost u načinu izvođenja nastave je nastavni sat koji traje 60 minuta. -Ako ste ikada polazili tečaj za koji se nastava odvijala nakon vašeg radnog vremena, tada ćete znati s koliko ste problema pratili nastavu koja je trajala 90 ili više minuta. Ovako strukturirani nastavni sat vas ne umara te ćete stoga bolje i brže učiti.

Uz standardne tečajeve, Eureka centar organizira i vrlo specifične tečajeve stranih jezika koje ne možete naći nigdje drugdje. To su Cooking Corner (učenje engleskoga uz kuhanje) te tečaj Engleskoga jezika za EU. U ponudi je i tečaj obnove engleske gramatike koji je namijenjen polaznicima koji znaju kako komunicirati na engleskom jeziku ali još uvijek imaju problema s engleskom gramatikom.

Ukoliko pak Razmišljate o prijavi na EPSO natječaj za radna mjesta u institucijama Europske unije, Eureka centar obavjestila nas je da organizira pripremni tečaj za ovaj EU ispit koji se morati položiti.

(p.s)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?