Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO GA JE ZNALA

Liza Minnelli: 'Rezultat Jacksonove obdukcije bit će skandalozan!'

29.06.2009.
u 14:54

O svojemu bliskom prijatelju, koji joj je bio i kum na vjenčanju s Davidom Gestom (prijateljem iz djetinjstva Tita Jacksona, Michaelova starijeg brata), Liza Minnelli izrekla je dosta zagonetnu rečenicu.

Vijest o smrti Michaela Jacksona Lizu je zatekla u Parizu, gdje je ona protokolarno izjavila novinarima:

- Bio je zbilja sjajan čovjek. Briljantan izvođač koji je promijenio povijest svijeta zabave. Ne mogu vam ni reći koliko će mi nedostajati.

Međutim, onda je Liza rekla i neke ne baš lijepe stvari o tome što očekuje nakon Michaelove obdukcije:

- Svi mi koji smo ga zbilja dobro poznavali znali smo kakav je on. I ma koliko se sad o njemu izricali hvalospjevi, sigurna sam da će, kad rezultati obdukcije stignu, nastati ludnica. Zato hvala Bogu da ga svi sad slavimo.

Teške riječi, i vrlo zagonetne; hoće li biti potkrijepljene stvarnim rezultatima nakon što svi mrtvozornici obave svoje, ne možemo ni nagađati. Što je ona mislila pod time? Da je Jackson izvanzemaljac? Žensko? Krokodil? Eunuh? Narkoman? Robot? Možemo samo pipati po mraku bezbrojnih mogućnosti iza jedne tako skandalozne najave.

Inače, za nastupa kod Larryja Kinga, Minnelli je rekla neke vrlo ružne riječi o Josephu Jacksonu, ogorčeno ga nazvavši "onim ocem" koji je "njega i sve druge Jacksone izgurao na pozornicu", i zbog kojeg Michael "nikad nije imao djetinjstvo".

A koliko je dobro Liza poznavala Michaelove obiteljske prilike i koliko se opravdano obrušila na J. Jacksona, može se vidjeti iz ovoga groznog videopriloga, snimljenog na crvenom tepihu za dodjelu nagrada BET-a (Black Entertainment Television), kad je Michaelov otac vrlo ravnodušno govorio o činjenici da mu je upravo umro najtalentiraniji od sinova, i čak pokušao u sklopu svog obraćanja javnosti reklamirati neke blu-ray DVD-ove koje prodaje:

Za razliku od oca, sestra Janet na vrlo se dirljiv način obratila prisutnima na dodjeli nagrada jedva susprežući suze.
- Za vas je Michael ikona, za nas je obitelj i on će zauvijek živjeti u našim srcima – rekla je Janet.

Nakon njezinog govora domaćin ceremonije Jamie Foxx i Ne-Yo otpjevali su Jacksonovu pjesmu “I'll Be There” dok su se iza njih na ekranu prikazivale fotografije tragično preminulog pop idola.


Želite prijaviti greške?