Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Lindsay Lohan izbačena s Facebooka

04.12.2008.
u 12:59

Administratori na Facebooku zabranili su korištenje profila glumici Lindsay Lohan jer su smatrali da se radi o lažnom predstavljanju. Vijest da joj je zabranjen pristup profilu otkrila je sama glumica i to na svojoj stranici na MySpaceu.

- Prijavila sam se na Facebook s novom lozinkom jer mi netko stalno hakira profil i kad sam utipkala lozinku pojavila se crvena rečenica i obavijest da mi je "profil isključen". Opa! Bila sam u šoku - piše Lindsay.

Nakon klikanja na brojne linkove, Lindsay je saznala da joj je pristup onemogućen jer administratori vjeruju da je "lažnjak same sebe".
- Prvo sam se nasmijala pa naljutila, jer su, uz sve ljude koji se na Facebooku lažno predstavljaju kao ja, odlučili da sam baš ja lažnjak same sebe??!!

Iako administratori nisu pogriješili jer se Lindsay nije ulogirala pod svojim već lažnim imenom, s pravom se naljutila budući da nije dobila ni obavijest kako bi joj profil mogao biti ukinut.

- Redizajniraju izgled stranice, a trebali bi smisliti bolje načine zaštite... Možda se sad samo ispuhujem, ali pišem ovo kako bi mi možda ljudi u Facebooku vratili profil točno onakav kakav je bio, sa istim prijateljima, porukama, ljubimcima itd.

(mp)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?