Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zvijezde njemačkog umjetnika Devina Milesa ponovno gostuju u istarskom Kempinski Hotelu Adriatic

Kempinski Hotel Adriatic
Foto: PR FOTO
1/4
PR
Autor
PR članak
09.04.2015.
u 12:05

Kempinski Hotel Adriatic i ove godine ugošćuje izložbu djela hamburškog umjetnika Devina Milesa. Kolekcija „Edition 2015“ svojevrsni je nastavak kolekcije „Edition 2014“, a suvremeni dizajn luksuznog golf i spa resorta s pet zvjezdica idealna je kulisa za ova markantna djela, te će tako izložba biti otvorena za posjetitelje od 31. ožujka do 31. listopada 2015. godine.

Prepoznatljivi umjetnički potpis koji koristi inovativnu simbioza slikarstva, sitotiska i airbrush tehnike na ručno brušenim aluminijskim pločama, kao i tematika njemačkog pionira neo-pop arta pridonio je velikom uspjehu njegovih unikatnih kolaža. Kultne filmske zvijezde 1950-ih i 60-ih godina, Audrey Hepburn, Romy Schneider, Brigitte Bardot, James Dean i SteveMcQueen predstavljaju za umjetnika neiscrpnu inspiraciju i ostaju u fokusu njegove kreativnosti, dok pozadinska tematika sugestivno naglašava karakter djela i potiče na vlastitu interpretaciju.

Sve umjetnine se mogu kupiti, a prošlogodišnji uspjeh Milesove kolekcije zacijelo će zaintrigirati ljubitelje suvremene umjetnosti da i ove godine posjete luksuzni hotel nedaleko od Umaga. 

Želite prijaviti greške?