Znate li zašto u restoranima uvijek prvo dobijete kruh i peciva? Razlog će vas iznenaditi
Stvarno je jednostavno, a riječ je o trikovima kojima se konobarima daje na vremenu
Komentari 5
A što drugo bi bio razlog? Ne pada mi cak ništa drugo na pamet.
U nekim snobi zagrebačkim restoranima sad daju vrlo tanko narezane đnite crnog kruha.
Ljudi postanu nestrpljivi...glupost, kada dođem u restoran očekujem da ću visiti najmanje 3-4 sata, naručim jedno i ne gnjavim konobara. Imam svoj telefon i stavljam fotke na Instagram...ako stol do mene ima bolju klopu, uključim zoom i slikam njihove tanjure, a ljudi mi se dive kako imam novaca naručiti i isprobavati više od jednog jela. Ima se, može se.
Najslađa je janjetina , kada se dobro posoli .
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Stari trikovi .... ništa novo .... ajd, novo za one, koji ne idu često po restauranima.