Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optička iluzija

Znate li koje propuste radite u životu? Otkrit će vam ova fotografija

Pinterest
02.11.2020.
u 07:00

Ono što prvo uočite na ovoj slici otkrit će što se 'mota' po vašoj podsvijesti.

Ovaj jednostavan test dokazuje da svaka osoba, gledajući istu sliku, može obratiti pažnju na nešto sasvim drugo, nešto što drugi neće primijetiti. Prvo što vidite na ovoj slici otkrit će koje propuste radite u životu, kakvi ste zaista, što vas veseli…

Foto: Pinterest

Žena s kišobranom
Kišobran kakav su nekada nosile dame simbolizira aristokraciju, ali on je i simbol povezanosti neba i zemlje. To što ste prvo ugledali ženu s kišobranom daje naslutiti kako želite zaštititi sebe od ovog svijeta, ljudi, načina života i vrednovanja. Vi ste više okrenuti prema nebeskim nego zemaljskim stvarima. Vama je nebo poput prostora za odmor i kreativnost.

Lice muškarca
Pokazuje da ste lukavi, puni ideja i kako bi moglo doći do ostvarenja nekih vaših ciljeva jer podsvjesno idete prema tome. Ipak, trebali biste pripaziti da na tom putu ne izgubite razum, odnosno da ne zaboravite vrijednost onoga prema čemu idete, bilo to materijalno ili duhovno. Moguće je da vas u životu čekaju zanimljive promjene. Bit ćete puni snage i odlično ćete se snalaziti u raznim situacijama. 

Ono što prvo ugledate na ovoj slici govori puno toga o vašoj osobnosti:

1/1

Jedrilica

Brod simbolizira blagostanje koje bi moglo ‘uploviti’ u vaš život. Otkriva kako ste čovjek s velikim planovima i vrlo dobro znate koji su vam ciljevi, ali želite li da vam život ide putem koji ste zamislili, važno je da se ne preopteretite. Pazite na svoje psihičko i fizičko zdravlje te svakako provodite više vremena s ljudima koji su vam bliski.

Dim iz dimnjaka

Dim simbolizira dušu koja napušta tijelo te otkriva kako ste u životu previše okupirani poslom i ne primjećujete da vam duša zbog toga pati. Odmaknite se malo od materijalnih stvari i dopustite si odmor. Preusmjerite misli s poslova na svoje duhovno zdravlje. To će vas napuniti pozitivnom energijom. Automatski ćete biti uspješniji i zadovoljniji.

Upoznajte Josipu Koletić, najmlađu hrvatsku pobjednicu u preponskom jahanju i jednu od nominiranih za Divu godine:

Komentara 1

SC
Serious_Callers_Only
08:46 02.11.2020.

Fotografija mi je otkrila da sam za premaz terase koristio masu koja je porozna, i na kojoj ostaju mrlje od grožđa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije