Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDALJENOST

'Znam da me voli, ali mi smo više cimeri nego supružnici'

Udaljeni par
Foto: Shutterstock
12.04.2019.
u 22:32

Žena traži savjet kako da uspostavi ponovnu bliskost sa svojim muškarcem koji ne može postići erekciju.

Nedostaje mi intimnost. Znam da se moj suprug loše osjeća zbog svojih problema s erekcijom i ja to razumijem, ali izgleda da on ne razumije kako se ja osjećam u svemu tome.

Imam 50 godina, a on ima 53 godine. Zajedno smo od tinejdžerskih dana. Nedostaje mi strast, ali izgleda da moj muž ne osjeća više ništa za mene. Znam da me voli, ali mi smo više cimeri nego li supružnici"

Ovako se žena poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The sun požalila o neupražnjavanju seksualnih odnosa sa svojim muškarcem. Naime, njezin suprug ne može postići erekciju zbog čega se supruga osjeća ''udaljeno'' od njega. 

Problemi s postizanjem erekcije su česti, a vjenčani par svakako bi trebao zajednički sjesti kako bi razgovarao o svojim problemima. Žena treba otvoreno reći svojem muškarcu da joj nedostaje intimnost s njim.

Pogledajte video: Lista najseksi Hrvata

Ključne riječi

Komentara 2

JU
jurajuric118
08:05 12.04.2019.

nek mu dopela nekakvu prijateljicu svoju malo na čvenk pa lupe trojac, stajal mu bu kak jarbol na jedrenjaku.

TH
than
13:03 12.04.2019.

Bar danas ima svakakvih tabletica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije