Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška situacija

‘Znam da me suprug stalno vara, ali nikako da skupim hrabrosti i sve mu priznam’

shutterstock
08.09.2021.
u 19:09

Mlađi je od nje 4 godine i žene mu se često nabacuju jer, kako kaže i supruga, odlično izgleda.

"Moj suprug me vara već nekoliko godina, ali ne znam što da napravim i kako da mu pokažem da sve znam", započela je priču 64-godišnja žena u pismu koje je poslala psihoterapeutkinji Deidre.

Mlađi je od nje 4 godine i žene mu se često nabacuju jer, kako kaže i supruga, odlično izgleda. Radi kao menadžer u jednom hotelu zajedno s njezinom najboljom prijateljicom koja je ondje sobarica.

"Prije nekoliko tjedana uzrujano mi je rekla da on ima aferu, a kako su joj drugi kolege ispričali, ista traje već godinama. Sama ga je vidjela s drugom ženom u krevetu dok je čistila jednu sobu, a on ju je molio da mi ništa ne kaže."

Nakon otkrivanja njegove afere, povukla se u sebe i odbija bilo kakav fizički kontakt s njim, a on počinje shvaćati da nešto nije uredu. "Plašim se suočavanja njega s istinom i bojim se da će me ostaviti."

U koliko sati ste rođeni? Taj podatak otkriva mnogo o vašoj osobnosti!

Deidre odgovara: "Ne možeš ovako dalje. Ako ga ne suočiš s istinom osjećat ćeš se samo još jadnije, a to ne zaslužuješ. Nisi napravila ništa pogrešno. Pronađi pravi trenutak i reci mu da sve znaš. Pitaj ga što nije uredu među vama i pokušajte to riješiti jer ipak imate dugi brak iza sebe."

Napisala pismo ljubavnici svog muža, ali nije očekivala ovo...

1/3
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:08 09.09.2021.

Rastavi se sta cekas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije