Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajednički život

Znakovi po kojima ćete prepoznati hoće li vaš partner biti dobar suprug

Vjenčanje
Foto: Thinkstock
1/9
15.11.2017.
u 23:10

Imajte na umu da će taj osjećaj poleta i uzbuđenja u novoj vezi splasnuti nakon nekog vremena, a onda ćete i jasnije vidjeti one bitne stvari koje niste vidjeli ili niste htjeli vidjeti na početku veze.

Možda ste u friškoj vezi ili čak već godina, ali postoji mogućnost da vaš "savršeni dečko" ne mora biti i savršeni suprug. Mnogo je tu stvari koje se brakom i zajedničkim životom mijenjaju, a ovi znakovi će vam otkriti hoće li biti dobar na tom putu zajedničkog života.

Financije

Dok ste u vezi, svatko od vas raspolaže sa svojim novcima, a kada krenete u zajednički život financije su bitna stavka oko koje se trebate usuglasiti. Je li on osoba koja odgovorno brine o svojim financijama? Plaća li račune na vrijeme ili ne može posložiti prioritete? Je li mu bitnije novac potrošiti na večernji izlazak s prijateljima ili platiti račun za struju? Način na koji se odnosi prema svojim financijama i obvezama pokazat će vam što možete od njega očekivati i u budućnosti. 

Što vaši bližnji misle o njemu?

Mi bismo rekli da ako ste vi sretni, drugi nemaju tu što suditi. No, ljubav je ponekad slijepa i moguće je da ne vidite neke očite karakteristike vašeg muškarca zbog tih leptirića u trbuhu. Imajte na umu da će taj osjećaj poleta i uzbuđenja u novoj vezi splasnuti nakon nekog vremena, a onda ćete i jasnije vidjeti one bitne stvari koje niste vidjeli ili niste htjeli vidjeti na početku veze. Ako planirate svoju budućnost s tom osobom, doznajte što vaši bližnji misle o njemu i s kojim argumentima. Možda vam je zaista nešto promaknulo. 

Argumenti

Ako ste u vezi, zasigurno ste se bar jednom porječkali oko nečega. Prisjetite se kako je reagirao na takvu situaciju i kako ju je riješio, odnosno, kako se postavio prema vama. To vam je jedan od pokazatelja kako se snalazi u neugodnim situacijama i što možete očekivati u budućnosti kada nastupe i ozbiljniji problemi. 

Je li optimističan?

Život je prepun uspona i padova i tako će i biti i dalje. Želite imati pored sebe osobu na koju možete računati i koja će biti tu i reći: sve će biti u redu, riješit ćemo. Kada ste u teškoj situaciji, imate problema bilo koje vrste, to će vam pokazati je li to muškarac koji će vam biti oslonac ili će pobjeći glavom bez obzira kako se ne bi "morao" suočavati s dodatnim problemima u svom životu. 

Poštuje li vas?

Poštovanje je jako bitno u svakoj vezi i to obostrano. Uzimanje "zdravo za gotovo" u vezi je nešto što se ne bi trebalo tolerirati, stoga budite sigurni da vas poštuje ako planirate zajedničku budućnost na istoj adresi. 

Pogledajte i video koja četiri mjesta na tijelu žene ne bi trebali dodirivati tijekm seksa...

 

Komentara 2

Avatar megatronman
megatronman
23:25 15.11.2017.

Glupost na kvadrat.

MO
morska
11:47 16.11.2017.

Nije glupost, istina sve, potpisujem, sve mi je promaklo;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije