Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optička iluzija

Zmaj, vojnik ili čovjek sa šeširom? Prva stvar koju ugledate otkrit će kakav ste prijatelj

Pinterest
28.07.2020.
u 12:00

Pogledajte fotografiju i prva stvar koju ugledate otkrit će vam zanimljive stvari o vašoj osobnosti.

Katkada je teško spoznati vlastite osobine i karakteristike, ali optičke iluzije u tome mogu pomoći. Sve što trebate napraviti jest pogledati sljedeću ilustraciju i prva stvar koju ugledate otkrit će vam kakva ste osoba, ali i kakav ste prijatelj drugima, prenosi Your Tango.

Foto: Pinterest

Ako ste prvo primijetili zmaja, iznimno ste odana osoba. Iako se katkada čini da ste povučeni, kada vidite nepravdu, uvijek ćete se pobuniti i štiti svoje bližnje. Iako vam je lako naljutiti se, vaš temperament uzrokuje dodatne izazove u životu, a to katkada može i otežati cijelu situaciju.

Ako ste prvo ugledali vojnika, vi ste osoba koja je uvijek podrška i uvijek stoji uz svoje bližnje, bez obzira na situaciju. Iako ne znate uvijek što reći i kako popraviti stvari, vi ćete biti tu za svoje bližnje i pomoći im u svakoj situaciji. Katkada se bojite izraziti svoje mišljenje, ali ste iznimno cijenjeni u društvu.

Ako ste prvo primijetili čovjeka sa šeširom, osoba ste koja ima odličan smisao za humor, a znate ga iskoristiti u svakoj situaciji da poboljšate atmosferu. Bez obzira na to koliko loša bila situacija, vi ćete uvijek pronaći način da se našalite. To ne znači da niste ozbiljni, već ste iznimno pozitivna i vedra osoba.

Pogledajte kako lako izračunati koji SPF faktor vam odgovara:

Komentara 1

DU
Deleted user
12:19 28.07.2020.

vidio Davida Boviea :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije